Σφυρίδα, Τόνος, Μπακαλιάρος: 3 chef μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για πιάτα με ψαρικά

<strong>Τρυπώνουμε στην κουζίνα του Alfredo's, του Balthazar και του Ambrosia</strong> και μοιραζόμαστε τις συνταγές των πιο διάσημων chef της Αθήνας<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Τρυπώνουμε στην κουζίνα του Alfredo's, του Balthazar και του Ambrosia και μοιραζόμαστε τις συνταγές των πιο διάσημων chef της Αθήνας


Το καλό φαγητό είναι συνώνυμο με τα ποιοτικά υλικά, την έμπνευση, το ταλέντο και βέβαια γνώση των τεχνικών της μαγειρικής! Όλα αυτά τα έχουμε στην Ελλάδα και μάλιστα σε αφθονία! Τρεις top chef από ελληνικά εστιατόρια μοιράζονται μαζί μας τις συνταγές τους και αποκαλύπτουν τα επαγγελματικά μυστικά πίσω από τα ιδιαίτερα πιάτα τους!

Κάνε κλικ σε κάθε συνταγή για να δοκιμάσεις τα πιάτα τους

Σφυρiδα με με μύδια, πέστο, χόρτα λεμονάτα, πράσινα λαχανικά και ψητά ντοματίνια από τη chef Christina Bridge του εστιατορίου Frame

Φιλέτο Κιτρινόπτερου Τονου με φρέσκα λαχανικά και σος εσπεριδοειδών από τον Executive Chef Κώστας Αραµπατζή του εστιατορίου Ambrosia



Μπακαλιάρος με σαλάτα καπνιστής μελιτζάνας και βινεγκρέτ ντομάτας από τη chef Κωσταντίνα Φάκλαρη του Balthazar