Τρυπώνουμε στην κουζίνα του Alfredo's, του Balthazar και του Ambrosia και μοιραζόμαστε τις συνταγές των πιο διάσημων chef της Αθήνας
Το καλό φαγητό είναι συνώνυμο με τα ποιοτικά υλικά, την έμπνευση, το ταλέντο και βέβαια γνώση των τεχνικών της μαγειρικής! Όλα αυτά τα έχουμε στην Ελλάδα και μάλιστα σε αφθονία! Τρεις top chef από ελληνικά εστιατόρια μοιράζονται μαζί μας τις συνταγές τους και αποκαλύπτουν τα επαγγελματικά μυστικά πίσω από τα ιδιαίτερα πιάτα τους!
Κάνε κλικ σε κάθε συνταγή για να δοκιμάσεις τα πιάτα τους
Φιλέτο Κιτρινόπτερου Τονου με φρέσκα λαχανικά και σος εσπεριδοειδών από τον Executive Chef Κώστας Αραµπατζή του εστιατορίου Ambrosia
Μπακαλιάρος με σαλάτα καπνιστής μελιτζάνας και βινεγκρέτ ντομάτας από τη chef Κωσταντίνα Φάκλαρη του Balthazar