Συνταγές για θαλασσινά από τον Γιάννη Λουκάκο

Μύδια αχνιστά με φινόκιο και πιπεριά τσίλι, Γαρίδες με σύγκλινο, ρεβίθια και ρύζι και Γιουβέτσι με γαρίδες, χτένια και σπανάκι

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Ο Γιάννης Λουκάκος μας δίνει καλοκαιρινές συνταγές και σου προτείνει δημιουργικούς τρόπους για να εκμεταλευτείς τους θησαυρούς της θάλασσας


Γαρίδες με σύγκλινο, ρεβίθια και ρύζι




Γιουβέτσι με γαρίδες, χτένια και σπανάκι




Μύδια αχνιστά με φινόκιο και πιπεριά τσίλι