Συνταγή για τούρτα bitter σοκολάτα και σάρλοτ από τον Στέλιο Παρλιάρο

Εξασφαλίσαμε 2 σούπερ συνταγές από τις «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν!<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στις «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν!

Το περιοδικό «Γλυκές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 27 Μαρτίου, έχει 162 σελίδες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι, τσουρέκια και κουλούρια, νηστίσιμα γλυκά, ιδέες για τα κεράσματα της βάφτισης, Πολίτικα γλυκά αλλά και μια αναδρομή στην πορεία του Στέλιου Παρλιάρου μέσα από 15 γλυκά που άφησαν εποχή.

Το MissBloom.gr εξασφάλισε δύο συνταγές ζαχαροπλαστικής του ειδικού και τις παρουσιάζει:


Δες εδώ τη συνταγή για τούρτα με μπίτερ σοκολάτα.



Και εδώ πώς θα φτιάξεις σαρλότ με χειροποίητα σαβαγιάρ, πορτοκάλι και φράουλες.


Περισσότερες συνταγές στις «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν!