Σορμπέ φράουλα με ελάχιστες θερμίδες

Ο Chef Patissier Δημήτρης Χρονόπουλoς μαγειρεύει με Sweete<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Από τον Chef Patissier Δημήτρη Χρονόπουλo


Συνταγή για 11 μερίδες
Υλικά

Φρέσκες φράουλες 700γρ.
Γάλα σκόνη 0% λιπαρά 50γρ.
Νερό 135γρ.
Γλυκαντικό 20γρ.

Παρασκευή

Βάζουμε τις φράουλες στο μπλέντερ για να τις κάνουμε χυμό
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χυμό φράουλας, το νερό, το γλυκαντικό και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύουμε έως ότου βράσουν
Αφού βράσει το μίγμα, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου κρυώσει Αφού κρυώσει καλά, το βάζουμε στην παγωτομηχανή μέχρι να πήξει και το συντηρούμε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρουμε

Χρήσιμες Συμβουλές


Μπορούμε να παρασκευάσουμε μεγαλύτερη ποσότητα μίγματος και να το διατηρήσουμε στη συντήρηση για 4 με 5 ημέρες και καθημερινά να παγώνουμε στην παγωτομηχανή την ποσότητα που θέλουμε


Διάβασε Επίσης
Creme Brulee

Προφιτερόλ