Steak Alive: Το νέο μέρος όπου θα φας το καλύτερο κρέας

Πιάτα με ατόφια γεύση που τιμούν το καλό κρέας

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM TEAM

Όπως θα έχεις καταλάβει εδώ στην Miss Bloom αγαπάμε το καλό φαγητό και πάντα μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα μέρη όπου μπορούμε να το απολαύσουμε. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το νεοφερμένο Steak Alive στην γειτονιά του Κορυδαλλού. Σε ένα art deco κτίριο στην οδό Κρήτης και Αγίου Γεωργίου θα γευθείς εγγυημένα καλό κρέας.

Ο head chef Γιώργος Λαϊδης και ο Sous Chef Νίκος Νικόπουλος έχουν δημιουργήσει ένα μενού με πιάτα που τιμούν το καλό κρέας, κοπές και ψησίματα που δεν θα βρει κάποιος εύκολα σε ένα, εκτός των τειχών, εστιατόριο κρεατοφαγίας. Ένα μενού προσεκτικά δομημένο που έχει στο επίκεντρο του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας όπως Wagyu & Black Angus, αγνές πρώτες ύλες πολύ υψηλής ποιότητας αλλά και μοναδικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής.

Στα must taste πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις συγκαταλέγονται τα Japanese Wagyu, USDA Prime Rib, US Black Angus Hanger, Rib Eye, Flat Iron, Steak tartare, T-bone, Picanha, Burgers & Sliders καθώς και η εμβληματική μπριζόλα Tomahawk 2kg. Οι δροσερές σαλάτες του μενού συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπειρία.

Τέλος, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μην αφήσεις χώρο για γλυκά τα οποία θα σε αφήσουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη.

Το Steak Alive κρύβει μέσα του τη φιλοσοφία της επιστροφής στην ατόφια γεύση. Μία δοκιμή σε αυτό θα σε πείσει.

info: STEAK ALIVE Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.