Follow us

Η συνεργασία της Melissa με τον Στέφανο Τσιτσιπά υμνεί τον θεσμό της οικογενειακής εστίας

Η ζεστασιά του οικογενειακού τραπεζιού στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής της καμπάνιας

tsi

Όλοι ξέρουμε τη σημασία που έχει ένα οικογενειακό τραπέζι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο τέλος κάθε ημέρας: Πρόκειται για τον πυρήνα της «ζεστασιάς» κάθε οικογενειακής εστίας. Βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κουλτούρα και αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας, το φαγητό με την οικογένειά μας και η παράλληλη απόλαυση της ίδιας γευστικής εμπειρίας, μας φέρνει ακόμη πιο κοντά θυμίζοντάς μας όσες μικρές καθημερινές χαρές έχουν ουσιαστική σημασία στη ζωή.

Πρώτα η οικογένεια

Τις παραπάνω θέσεις ενστερνίζεται βαθιά η Melissa, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία του οικογενειακού τραπεζιού: Είναι η ώρα που η οικογένεια έρχεται κοντά, εκεί που μοιράζεται τα νέα της ημέρας, χαρές και ανησυχίες, με όσους αγαπάς και η ώρα που λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις και γίνονται ειλικρινείς συζητήσεις. Όλα αυτά υπό την οικεία μυρωδιά ενός ζεστού πιάτου με λαχταριστά μακαρόνια, που μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες αναμνήσεις, ξυπνά τρυφερές εικόνες, συνοδεύει τις σκέψεις μας για την επόμενη ημέρα και τα σχέδια που κάνουμε ατενίζοντας το μέλλον.

Το τέλειο οικογενειακό τραπέζι είναι αποτέλεσμα επιτυχημένου συνδυασμού πολλών πραγμάτων και απαιτούνται αρκετές παραλλαγές, συνταγές και δοκιμές μέχρι να επιτευχθεί. Αυτή όμως που είναι ιδιαίτερα σημαντική είναι η πρώτη εκείνη δοκιμή, που χαράσσεται στη γευστική μας μνήμη: Όπως ακριβώς και το πρώτο βήμα.

Το πρώτο βήμα στα αποδυτήρια, το πρώτο βήμα στο γήπεδο, το πρώτο βήμα στο βάθρο

Ένα πρόσωπο που σίγουρα γνωρίζει καλά από πρώτα βήματα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο διακεκριμένος αθλητής ξέρει πως μόνο η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία οδηγώντας στα επιθυμητά αποτελέσματα. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Στο οικογενειακό τραπέζι μιλάμε για τα όνειρά μας

Κάτι ακόμη που γνωρίζει ο Στέφανος είναι η σημασία του σεβασμού και της πίστης στις αξίες και στα ιδανικά με τα οποία έχουμε γαλουχηθεί, αυτά που μας μεταλαμπαδεύτηκαν από την οικογένειά μας. Οι γονείς μας έγιναν οι πρώτοι «μάρτυρες» όσων ονειρευτήκαμε ως παιδιά, όσων οραματιζόμασταν και τολμήσαμε να εκφράσουμε, πού αλλού, στο οικογενειακό τραπέζι.

Κάθε ημέρα, όσο επίπονη κι αν είναι, θα καταλήξει εκεί. Το οικογενειακό τραπέζι είναι ο τελικός και τελευταίος μας σταθμός, εκεί που θα εναποθέσουμε τις σκέψεις, τις ελπίδες, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα συναισθήματά μας, καθώς σε αυτό το μοναδικό για όλους οικογενειακό τραπέζι, μοιραζόμαστε όλα όσα θέλουμε και έχουμε... με όσους αγαπάμε και έχουμε την τύχη να βρίσκονται δίπλα μας.

«Ο δρόμος προς την κορυφή»

Μόνο τυχαία λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι η συνεργασία της Melissa με τον Στέφανο Τσιτσιπά για την καινούρια της τηλεοπτική καμπάνια. Με τίτλο «Ο δρόμος προς την κορυφή», ο αθλητής που έχει διακριθεί εντός και εκτός γηπέδων για την αστείρευτη ενέργειά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και τους δεσμούς με την οικογένειά του, μας θυμίζει τη σημασία του θεσμού αυτού.

Στέφανος και Melissa μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και αξίες: Σκληρή δουλειά, γνήσια αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αμείωτη προσήλωση στον εκάστοτε στόχο. Μόνο έτσι άλλωστε κατακτώνται οι κορυφές, μόνο έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν και τα πιο επίμονα εμπόδια.

Η Melissa μπορεί μέσα από τη συνεργασία αυτή να εξωτερικεύσει τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα της, μέσω ενός αθλητή που έκανε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο να γνωρίσει αλλά και να αγαπήσει το τένις.

Δες το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ