Follow us

Στο Alali Restaurant θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε μια μαγική γαστρονομική εμπειρία

Τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης αναδεικνύονται δημιουργικά και πρωτότυπα με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας

Screenshot_3

Η Σαντορίνη έχει τη μεγαλύτερη σεζόν στην Ελλάδα, για το λόγο αυτό, τα περισσότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια δεν κλείνουν τις πόρτες τους πριν τα τέλη Οκτώβρη. Το νησί αποτελεί, επομένως, έναν τέλειο προορισμό για να το απολαύσεις τον Σεπτέμβριο, στους πιο χαλαρούς (από το καλοκαίρι) ρυθμούς του.

Ένας από τους γαστρονομικούς προορισμούς που δεν θα πρέπει να παραβλέψεις, αν βρεθείς στη μαγευτική Σαντορίνη, είναι και το Alali Restaurant, όπου μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε μια μαγική γαστρονομική εμπειρία, ενώ παράλληλα, θα έχεις μπροστά σου την απόλυτη θέα της καλντέρας.

Στο Alali Restaurant θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε μια μαγική γαστρονομική εμπειρία

Το όνομα του χώρου μαρτυρά τι μας περιμένει… με τη μαγική, μάλιστα, καλντέρα στο πιάτο σου! Εκεί, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις τοπικές γεύσεις του νησιού, υπό το πρίσμα της υψηλής γαστρονομίας, την ποιότητα των υλικών και την άψογη εξυπηρέτηση, που μας εκπλήσσουν μοναδικά και προσφέρουν μία υπέροχη εμπειρία ζωής! Όλα αυτά, δημιουργημένα από τον executive chef Χρήστο Μπιτσάκη.

Τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης αναδεικνύονται δημιουργικά και πρωτότυπα με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας, με αποτέλεσμα άκρως γευστικά πιάτα που δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν... ουρανίσκο!

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η αποδόμηση παραδοσιακών πιάτων, όπως η παγκοσμίως διάσημη ελληνική σαλάτα ή το παστίτσιο, που έχει γίνει ένα εξαιρετικό φρέσκο ραβιόλι.

Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις το γκλασαρισμένο σε vinsanto χταπόδι με μαρμελάδα από ντοματάκι Σαντορίνης και φάβα.

Στο Alali Restaurant θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε μια μαγική γαστρονομική εμπειρία - εικόνα 2

Χταπόδι, φάβα Σαντορίνης, μαρμελάδα από ντοματίνι Σαντορίνης & vinsanto

Μένουμε κυριολεκτικά …alali!