Τα μυστικά των εστιατορίων που κανένας σεφ δε θέλει να γνωρίζεις

Τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στις πολυδιαφημισμένες κουζίνες;

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ

O καθένας μας, όσο γκουρμεδιάρης κι αν είναι, πάντοτε θα αναζητήσει τη συντομότερη οδό και στην κουζίνα του. Μερικά τρικ επιτρέπουν σε όλους μας να γλιτώνουμε χρόνο στο μαγείρεμα. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ακόμη και γνωστοί σεφ δεν κάνουν το ίδιο, και μάλιστα στις κουζίνες πολυδιαφημισμένων εστιατορίων;

Σου αποκαλύπτουμε 4 τρικ που ποτέ δε θα σου φανερώσει κάποιος από το χώρο της εστίασης.

Χρησιμοποιούν κατεψυγμένα λαχανικά

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα γνώριζες. Δεδομένου πως δεν ωριμάζουν όλα τα λαχανικά κάθε εποχή του χρόνου κάτι τέτοιο φαντάζει απολύτως λογικό. Έτσι και οι σεφ, πάνε στο μανάβη, παίρνουν τα λαχανικά που θέλουν, τα βάζουν στην κατάψυξη και τα χρησιμοποιούν αργότερα. Ή τα παίρνουν έτοιμα (δηλαδή κατεψυγμένα) από τους προμηθευτές τους.

Διάβασε περισσότερα στο gr.askmen.com