Ταρτάρ σολομού

Από τον master chef των θαλασσινών Λευτέρη Λαζάρου

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Από τον master chef των θαλασσινών Λευτέρη Λαζάρου



Προετοιμασία 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα


400γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
1 κουταλιά της σούπας τσάϊβς
Ξύσμα από 2 lime
Χυμό από 2 λεμόνια
1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο
2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
100 ml ελαιόλαδο βανίλιας
Αλάτι χονδρό
Πιπέρι φρέσκο


Εκτέλεση



Κόβουμε τον σολομό σε μικρά κυβάκια και τον ανακατεύουμε σε μία μπασίνα με τα ψιλοκομμένα τσάϊβς, το σέλερι, τα αγγουράκια και το ξύσμα από το lime.
Προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο βανίλιας και αλατοπιπερώνουμε καλά. Σερβίρουμε μαζί με λίγα φύλλα μουστάρδας.

Tip: Προσοχή το ψάρι να είναι αρκετά φρέσκο για να γίνει ταρτάρ.

Διάβασε Επίσης
ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΕΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ