Follow us

Θέλεις να αφαιρέσεις το τατουάζ σου; Βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο

Εάν νομίζεις πως είναι απαραίτητο το tattoo σου να σε ακολουθεί για πάντα, τότε πρέπει να ξέρεις πως, χάρη στα laser νέας γενιάς, αυτό είναι καθαρά επιλογή σου.

Laser tattoo removal befor and after.

Αποφάσισες να κάνεις τατουάζ παλαιότερα, ωστόσο τώρα επιθυμείς να το αφαιρέσεις; Κι όμως υπάρχει τρόπος, χάρη στα laser νέας γενιάς, να πεις «αντίο» στο τατουάζ σου.

Οι εποχές έχουν αλλάξει πολύ και από εκεί που, ακόμη και στη δεκαετία του ’90, τα tattoo ήταν συνώνυμα μίας πιο underground σκηνής και φιλοσοφίας, σήμερα είναι δύσκολο να βρεις άνθρωπο χωρίς έστω ένα μικρό τατουάζ. Η απόλυτη απενοχοποίηση των tattoo είναι σίγουρα ταυτόσημη της εποχής μας, όμως παράλληλα επιτέλους το αν θα κρατήσεις για πάντα ή όχι το τατουάζ σου είναι θέμα προσωπικής σου επιλογής.

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική, χάρη στα συστήματα laser νέας τεχνολογίας, έχει πλέον όλα τα μέσα και τους τρόπους να κάνει ένα ανεπιθύμητο τατουάζ μακρινό παρελθόν, χωρίς σημάδια, ουλές, σκιάσεις, πόνο και περιττές πολυάριθμες συνεδρίες. Έτσι, εάν έχεις tattoo το όνομα του πρώην σου, εάν το tattoo σου εξαρχής δεν ήταν αυτό που θα ήθελες, εάν το βαρέθηκες, ή ένα απλά δεν συμβαδίζει με το σημερινό σου lifestyle ή εργασιακό περιβάλλον, μπορείς πια να το αφαιρέσεις εύκολα και κανείς ποτέ να μην καταλάβει πως υπήρχε κάτι στο σημείο εφαρμογής.

Πώς γίνεται;

Τα πλέον σύγχρονα και εξελιγμένα laser επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα αφαίρεσης τατουάζ, χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις υπερβολικά πολύ χρόνο σε αναρίθμητες συνεδρίες.

Σήμερα, έχει αποδειχθεί πως τα πλέον άμεσα, ασφαλή και εγγυημένα αποτελέσματα παρέχονται από τη συνδυαστική δράση διαφορετικών τεχνολογιών laser σε μία συσκευή, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η αφαίρεση όλων των χρωμάτων των tattoo, ακόμη και των παραδοσιακά δύσκολων χρωμάτων, όπως είναι το πορτοκαλί ή το γαλάζιο, χωρίς να μένουν πίσω σκιάσεις, ουλές ή σημάδια.

Tα νέα laser είναι σε θέση να εξαλείψουν εντελώς όλα τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη δερματοστιξία, χωρίς πόνο και αναρίθμητες άνευ λόγου συνεδρίες. Η τεχνολογία των προηγμένων αυτών συστημάτων τους επιτρέπει να διοχετεύουν σε πολύ σύντομους παλμούς μεγάλες ποσότητες ενέργειας, επιτρέποντας ισχυρή φωτοακουστική δράση και μειώνοντας την θερμική διάδραση με τους ιστούς. Έτσι το μελάνι του τατουάζ διασπάται σε μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό με τη διαδικασία της φαγοκύτωσης, με απόλυτα ελεγχόμενο και εξαιρετικά ασφαλή τρόπο.

Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες και πρωτοποριακές κεφαλές νέας τεχνολογίας, η ισχυρή ενέργεια του laser εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλη την υπό θεραπεία περιοχή, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος συγκέντρωσης της ενέργειας σε ένα σημείο, που υπήρχε με τις παλαιότερες θεραπείες.

Με τον τρόπο αυτό, και με τα ισχυρά ψυκτικά συστήματα, μεγιστοποιείται η ασφάλεια και ενισχύεται το τέλειο αποτέλεσμα. Σε ελάχιστες ανώδυνες θεραπείες, η περιοχή που καλυπτόταν από το ανεπιθύμητο tattoo παρουσιάζεται εντελώς καθαρή και απαλλαγμένη από χρώμα και σκιές.

Ευχαριστούμε πολύ τον πλαστικό χειρουργό κ. Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, www.regen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ