Το Κλασικό Γαλλικό Τυρένιο Σουφλέ

Για πιο τυρένια κρούστα, πριν το φουρνίσουμε, πασπαλίζουμε το σουφλέ με τριμμένη γραβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

25 γρ. βούτυρο αγελαδινό για την μπεσαμέλ και 1 κ.σ. βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού

1 κ.σ. αλεύρι

250 ml γάλα φρέσκο ζεστό

6 αβγά, χώρια οι κρόκοι από τα ασπράδια

125 γρ. γραβιέρα τριμμένη ή οποιοδήποτε γλυκό τυρί (έμενταλ ή γκούντα)

1 κ.σ. μαϊντανό

1 κ.γλ. γεμάτο μουστάρδα

φρυγανιά ή παρμεζάνα για το σκεύος

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr