To Papillon Bistrot δημιουργεί καθημερινά τις δικές του ιστορίες και αναμνήσεις

Στο Papillon οι χειμερινοί μήνες ενισχύονται και δημιουργούνται μια σειρά από δράσεις και θεματικά event

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM TEAM

To 2018 κλείνει για το Papillon Bistrot με δύο μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, καθώς στις 28 Νοεμβρίου, στα Βρετανικά FX Awards, στην κατηγορία bar/restaurants, είναι υποψήφιο για το κομψό design και την world – class αισθητική του, ενώ πριν από λίγες ημέρες το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report, παρουσιάζοντας τα πιο ωραία στέκια για τους λάτρεις του καφέ, το συμπεριέλαβε ανάμεσα στα 10 καλύτερα στην Ευρώπη.

Αναμφισβήτητα, σημαντικές διακρίσεις για ένα μαγαζί που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Μηνά Κοσμίδη και κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της περιοχής και όχι μόνο, με το μοναδικό του χώρο με αριστοκρατικό mood, τα έντονα ρετρό στοιχεία, αλλά και τις δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των chefs και bartenders του, δημιουργώντας παράλληλα τα δικά του καθημερινά αφηγήματα και αναμνήσεις.

Στο Papillon, οι χειμερινοί μήνες ενισχύονται και δημιουργούνται μια σειρά από δράσεις και θεματικά event, που θα αποζημιώσουν τις επιθυμίες και τις αισθήσεις των επισκεπτών του.

Τα “Papillon Afternoon stories”, εξελίσσονται καθημερινά από τις 16.30-19.30. Είναι η ώρα του “Aperitivo” και μετά το γραφείο, απολαμβάνουμε με φίλους ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο Prosecco ή το αγαπημένο μας κοκτέιλ, συνοδεία γευστικών finger food και antipasti. Και όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με κοσμοπολίτικες μουσικές εμπνευσμένες από τις Ριβιέρες της Μεσογείου.

Οι Τετάρτες, αποκτούν το δικό τους νόημα. Το άκρως πρωτοποριακό και ξεχωριστό ελληνικό duo band Jazz Τhe 2 με τους Μιχάλη Ζέη & Νάγια Δούκα, υπόσχεται να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει στην εποχή της Jazz & Blues μουσικής, ερμηνεύοντας Live γνωστές επιτυχίες από τους κορυφαίους του είδους όπως Frank Sinatra, Nina Simone, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Michael Buble, Amy Winehouse κ.α.

Επίσης, συχνά διοργανώνονται ειδικές βραδιές με μενού γευσιγνωσίας πιάτων και συνοδεία εκλεκτών κρασιών , καθώς και guest επισκέψεις από παραγωγούς, πάντα σε συνεργασία με τον sommelier του εστιατορίου.

Στο Papillon μπορείς να περάσεις όμορφα κάθε ώρα της ημέρας, είτε το επιλέξεις πρωί για καφέ και πρωινό, είτε για φαγητό ή ποτό και ελαφρύ τσιμπολόγημα με ξεχωριστά πιάτα μέχρι αργά το βράδυ. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική επιλογή και τις Κυριακές για πρωινό μέχρι αργά, καθώς σερβίρεται μέχρι τις 15.30 ή μεσημεριανό για όλη την οικογένεια.

Στην κουζίνα, ο Head Chef Γιάννης Μαρκαδάκης παρουσιάζει αυτό τον χειμώνα ένα νέο μενού συνθέτοντας πιάτα εμπνευσμένα από την νέα αμερικάνικη κουζίνα, αλλά συγχρόνως με έντονες μεσογειακές επιρροές. Τα διαφορετικά «νιόκι μπολονέζ» από κιμά wagu, η αυθεντική «κοτολέτα μιλανέζ», τα σιγομαγειρεμένα «μάγουλα» με μπύρα και μέλι, τα εξαιρετικά «τουρνεντός», είναι μερικά από τα πιάτα του μενού που σε προτρέπουν να γευματίσεις στο Papillon Bistrot.

Και αυτό το χειμώνα φοράμε “Papillon”!

Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Σολωμού 1

Νέο Ψυχικό

T: +30 210 6744441