Follow us

Το στέκι που θα αγαπήσουν οι meat lovers

Μία πρόσφατη άφιξη στην Αγ. Παρασκευή, το Asador, ανεβάζει τον πήχη στην κρεατοφαγική σκηνή των Βορείων Προαστίων.

asador


Μία πρόσφατη άφιξη στην Αγ. Παρασκευή, το Asador, ανεβάζει τον πήχη στην κρεατοφαγική σκηνή των Βορείων Προαστίων.


Το όνομά του προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και στην τοπική καθημερινότητα είναι ταυτόσημο με το “δικό μας” BBQ. Στόχος είναι ο συνδυασμός του καλού κρέατος με το καλό κρασί σε ένα χώρο με την υπογραφή της Μαρίας Βαφειάδη και της ΜKV Design από το Λονδίνο. Ο chef, Χρήστος Παπαγεωργίου δημιουργεί πιάτα με βάση το καλύτερης κοπής κρέας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, “μεταφράζοντας” πάντα τις γεύσεις που προτείνει σε άπταιστα ελληνικά. Πατάτα ψητή με κοτοσαλάτα, κάπαρη και μυρωδικά, χωριάτικες πατάτες με αβγό μάτι και σαλάτα ντομάτας, μανιτάρι γεμιστό με λουκάνικο Τρικάλων και κασέρι Ξάνθης είναι μερικά από τα starters, που μυρίζουν φανατικά Ελλάδα, ενώ στην ενημερωμένη κάβα του βρίσκει κανείς και πολυάριθμες ετικέτες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, σε μία προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος τα κρασιά του τόπου μας. Προσωπικά με κέρδισε ιδιαίτερα η πατατοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης, ψητό prosciutto και μαγιονέζα τρούφας, ενώ ενδιαφέρον ήταν τόσο το μοσχαρίσιο μπιφτέκι με το κασέρι Ξάνθης όσο και η Μπιστέκα αλα Φιορεντίνα. Επίσης, πλέον στο Asador θα βρίσκουμε και κάποια επιλεγμένα πιάτα pasta, όπως πέννες με λαχανικά και ξινομυζήθρα ή Παπαρδέλες ραγκού με κεφαλογραβιέρα. Highlight, ο τοίχος που φιλοξενεί την κάβα και τα ευφάνταστα σουπλά.

Το στέκι που θα αγαπήσουν οι meat lovers

Asador: Ελπίδος 2α, Αγ. Παρασκευή , τηλ. 213 0049626, reservation@asador.gr , www.asador.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ