Σχεδόν 11 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ που έπληξε το νησί της Κω στις 21 Ιουλίου του 2017, ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα έρχεται να αποδείξει τη δύναμη των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού.
«Μετά από μερικά συνεχόμενα δύσκολα καλοκαίρια, με το μεταναστευτικό αλλά και το δραματικό χτύπημα του Εγκέλαδου, οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι του νησιού μας συνεχίζουμε την παραγωγική πορεία του τόπου μας με πείσμα, δημιουργικότητα και αισιοδοξία». «Το νησί της Κω στέλνει μηνύματα επαγγελματισμού και υποδέχεται με χαμόγελο, υποδειγματικές υπηρεσίες και υποδομές τους επισκέπτες του νησιού».Κωνσταντίνα Σβύνου
Με αυτά τα λόγια εμφανώς συγκινημένες και χαρούμενες με το αποτέλεσμα, οι κυρίες Ειρήνη Σβύνου και η κόρη της Κωνσταντίνα Σβύνου (πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Κω και μέλος του ΔΣ του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδας) θέλησαν να ευχαριστήσουν τους κατοίκους του νησιού και τους φορείς που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του ιστορικού ξενοδοχείου Triton και του ανακαινισμένου του εστιατορίου Mistral (πρώην Avanti) που επανέρχονται δυναμικά στον ξενοδοχειακό και γαστρονομικό χάρτη της Κω.
Το παραλιακό ξενοδοχείο και το εστιατόριο του που αποτελούν κλασσικό «σημείο αναφοράς» στο νησί, είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό. Διατηρώντας την γνώριμη και οικεία φυσιογνωμία και τα κλασσικά στοιχεία του το ξενοδοχείο ανακατασκευάστηκε υποδειγματικά από την αρχιτέκτονα – μηχανικό Εργίνα Μακρίδου με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές.
Κωσταντίνα Σβύνου- Εργίνα Μακρίδου- Ειρήνη Σβύνου
Οι χώροι που είχαν υποστεί ζημιές ανακαινίστηκαν και εναρμονίστηκαν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.
Στο πλαίσιο της ανακατασκευής ανανεώθηκε και το αγαπημένο εστιατόριο των Κώων, το Αβάντι, στο ισόγειο του ξενοδοχείου που με το νέο του όνομα Mistral, επιδιώκει να φέρει έναν νέο άνεμο στη γαστρονομία και την αισθητική του νησιού.
Με ευφάνταστα πιάτα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και μια ευρεία γκάμα επιλογών για καφέ, ελαφρύ γεύμα, απογευματινό απεριτίφ ή δείπνο αλλά και ειδικό μενού για παιδιά, το mistral επιθυμεί να συνεχίσει να είναι σημείο συνάντησης για τους κατοίκους του νησιού και να αποτελέσει γευστικό προορισμό για τους επισκέπτες του, με την υπογραφή του κοσμοπολίτη σεφ Χρήστου Γανόγλου.
Το Triton και το Mistral αποτελούν και πάλι ένα πραγματικό στολίδι για το νησί της Κω και είναι έτοιμα να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες του νησιού.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr