Vegan Cheesecake; Κι όμως γίνεται!

Ένα διαφορετικό cheesecake είναι έτοιμο να το απολαύσεις

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Τα vegan προϊόντα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και όσο περνάει ο καιρός στην αγορά μπορείς να βρεις όλων των ειδών, όπως χωρίς λακτόζη ή χωρίς γαλακτοκομικά.

Η Ροδούλα έχοντας δημιουργήσει την προϊοντική γραμμή vegan στο κομμάτι της ζύμης (πίτες, πιττάκια, κουλούρια ) από το 2019, μιας και αναγνωρίζει την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικό vegan / νηστίσιμο γλυκό.

Γι' αυτό δημιούργησε το πρώτο Vegan ‘Cheeze’ cake για να καλύψει τις ανάγκες της παγκόσμιας ζήτησης που έχει. Είναι από 100% φυτικές πρώτες ύλες, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς λακτόζη, είναι gluten free και έρχεται σε pre-cut μορφή.

Περιέχει γάλα καρύδας, κασίους, λαχταριστή βάση από χουρμάδες και καρύδι και με επικάλυψη από βατόμουρο. Ένα προϊόν που απευθύνεται στους επαγγελματίες και είναι διαθέσιμο από τις αρχές Μαρτίου.