Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στο Xasteria

Το Κρητικό εστιατόριο του Amirandes βραβεύεται για 2η χρονιά

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων & Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2016, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», το εστιατόριο Κρητικής κουζίνας “Xasteria” του ξενοδοχείου Amirandes, Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, απέσπασε για 2η συνεχή χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016.

Οι δημιουργικές εμπνεύσεις του Executive Chef Γιάννη Κουναλάκη, η άψογη εκτέλεση από τον Chef de Cuisine Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα Agreco στην Κρήτη, κρατούν το “Xasteria” σταθερά στην γαστρονομική κορυφή της Ελλάδας. Το εστιατόριο, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2016, προσφέρει αυθεντικές κρητικές και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με μία σύγχρονη δημιουργική ματιά.