Follow us

Ζάχαρη άσπρη, μαύρη ή καστανή; Ποια να προτιμήσεις και γιατί

Ποιά ζάχαρη να προσθέσεις στον καφέ ή τα γλυκά σου; Ποιά θα σε φορτώσει με τις λιγότερες θερμίδες και ποιά θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη δίαιτα σου;

Screenshot_1

Η άσπρη ζάχαρη (που βγαίνει είτε από το ζαχαρότευτλο είτε από το ζαχαροκάλαμο) παράγεται με έντονη κατεργασία που χρησιμοποιεί ακόμα και χημικούς παράγοντες. Έτσι, αποβάλλονται θρεπτικά στοιχεία όπως βιταμίνες και μεταλλικά ένζυμα...

Διάβασε τη συνέχεια στο shape.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ