Follow us

Netrobe: H must εφαρμογή για κάθε fashionista!

Πως μπορείς να έχεις τη γκαρνταρόμπα σου πάντα μαζί σου;

netrobe0103


Πως μπορείς να έχεις τη γκαρνταρόμπα σου πάντα μαζί σου;


Η Netrobe δίνει την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα και κάνει το όνειρο σου πραγματικότητα! Πρόκειται για ένα ελληνικό iPhone application που διατίθεται δωρεάν στο App Store και σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου, να φτιάχνεις σετ, ακόμα και να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για ένα ταξίδι! Κατεβάζοντας την εφαρμογή από εδώ, μπορείς εύκολα και διασκεδαστικά να δημιουργήσεις τη δική σου εικονική γκαρνταρόμπα έτσι ώστε να θυμάσαι όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ με στόχο να ντύνεσαι και να ψωνίζεις πιο έξυπνα.


Όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις και ότι θα καταλήξεις να φοράς τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, αυτό το app σου θυμίζει τι άλλο υπάρχει στην ντουλάπα σου και σου προτείνει να δημιουργήσεις outfits που δεν θα ήσουν σε θέση να σκεφτείς τελευταία στιγμή.



Και δεν είναι μόνο αυτό! Η Netrobe σε βοηθά να σχεδιάσεις το τι θα φορέσεις στο μέλλον σε εκδηλώσεις, να παρακολουθήσεις το τι φόρεσες ... το πότε και το πιο σημαντικό ... ποιος σε είδε! Σύντομα θα μπορείς να «αποθηκεύεις» τα ρούχα σου και στην ιστοσελίδα της Netrobe για να μοιράζεσαι με τους φίλους σου τους αγαπημένους συνδυασμούς και τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ