Follow us

Mήπως είναι αυτό το κινητό που βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες;

Ήρθε στα χέρια μας η σειρά HTC One

htcone


Η HTC αποκάλυψε τη νέας της σειράς «HTC One», η οποία συνδυάζει ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού απαράμιλλης ποιότητας, εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο.



Ταχύτατες λήψεις
Η σειρά HTC One μειώνει θεαματικά τον χρόνο που απαιτείται για την απαθανάτιση των ανεπανάληπτων στιγμών. Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, και χάρη στη νέα ταχύτατη αυτόματη εστίαση στα 0,2 δευτερόλεπτα, να τραβήξεις στη συνέχεια σχεδόν απεριόριστες συνεχείς λήψεις, κρατώντας απλώς πατημένο το κουμπί του κλείστρου.

Άψογες φωτογραφίες σε αντίξοες συνθήκες
Προσφέρει θεαματικές βελτιώσεις στην ποιότητα λήψης εικόνων ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες λήψης, όπως χαμηλός φωτισμός, καθόλου φωτισμός ή φωτεινός οπίσθιος φωτισμός. Διαθέτει επίσης λειτουργία υψηλού δυναμικού εύρους (High Dynamic Range - HDR) για λήψη άψογων φωτογραφιών ακόμα και με διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.

Video Pic (ταυτόχρονη λήψη φωτογραφίας και βίντεο)
Με τη λειτουργία Video Pic μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία και βίντεο ταυτόχρονα. Όταν γράφεις βίντεο HD, αρκεί πλέον να πατήσεις το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ενώ η εγγραφή του βίντεο συνεχίζεται. Μπορείς επίσης να τραβήξεις φωτογραφία από βίντεο που έχεις γράψει ήδη.

Ενσωμάτωση της υπηρεσίας Dropbox στο HTC Sense
Η σειρά HTC One σού προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Η HTC ενσωμάτωσε στο HTC Sense 4 την υπηρεσία Dropbox, και έτσι οι χρήστες των συσκευών HTC One θα έχουν 25 gigabyte δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Dropbox για δύο χρόνια, χώρος που είναι αρκετός για την αποθήκευση πάνω από 10.000 φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Μοιράσου τις φωτογραφίες σου και πολλά άλλα

Η σειρά HTC One σού προσφέρει έναν νέο τρόπο να μοιραστείς τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Συνδέοντας το ασύρματο Media Link HD* της HTC στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου, μπορείς να μοιραστείς εύκολα τις φωτογραφίες, τα βίντεό σου ή οτιδήποτε άλλο έχεις στο τηλέφωνό σου, με τους φίλους, την οικογένειά ή τους συναδέλφους σου, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σου, αρκεί να διαθέτει θύρα HDMI.

Με τη σειρά HTC One, το Beats By Dr. Dre Audio™ υποστηρίζεται για πρώτη φορά σε όλο το εύρος της εμπειρίας, για πιο πλούσιο, πιο κρυστάλλινο ήχο, είτε πρόκειται για τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής ή ενός βίντεο στο YouTube™, είτε για τα ηχητικά εφέ ενός παιχνιδιού. Με τη σειρά HTC One είναι επίσης πολύ εύκολο να έχεις και να ακούς τη μουσική σου στο τηλέφωνό σου, χάρη στο ενσωματωμένο λογισμικό HTC Sync Manager, το οποίο εγκαθίσταται αυτόματα στον υπολογιστή σου όταν συνδέεις τη συσκευή σου. Και μετά τη σύνδεση, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις τραγούδια και playlists από τη μουσική βιβλιοθήκη σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ