Follow us

Αίμα στον Πάγο από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ποιά μυστικά κρύβονται κάτω από το χιόνι;

"Αίμα στον Πάγο" από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ποιά μυστικά κρύβονται κάτω από το χιόνι;


Στο νησί Κρεγκ, ένα αχανές παγωμένο τοπίο βόρεια του αρκτικού κύκλου, δυο ταξιδιώτες έχουν έρθει για κυνήγι με οδηγό την Ίντι, μια γυναίκα Ινουίτ. Όταν ο ένας από τους κυνηγούς πυροβολείται θανάσιμα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, οι τοπικές αρχές σπεύδουν να αποδώσουν τον θάνατό του σε ατύχημα.

Αργότερα, δύο τυχοδιώκτες φτάνουν στην περιοχή με την ελπίδα να εντοπίσουν το λείψανο ενός θρυλικού εξερευνητή της Βικτωριανής Περιόδου. Οδηγοί τους είναι η Ίντι και ο θετός γιος της Τζο. Τέσσερις μέρες μετά, ο Τζο επιστρέφει άρρωστος και δηλώνει την εξαφάνιση ενός από τους άνδρες. Τα πράγματα παίρνουν πιο σκοτεινή τροπή και η Ίντι βλέποντας να απειλείται η ίδια και το περιβάλλον της, αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Στο κυνήγι της αλήθειας ξεκινάει για ένα ταξίδι που την οδηγεί μακριά από το σπίτι της και τους κατοίκους της μικρής κοινότητας. Και ενώ οι εποχές αλλάζουν, η Ίντι συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεται τους πάντες στο Αουτισάκ γιατί υπάρχουν συμφέροντα στην παγωμένη τούνδρα που απειλούν όλα όσα αγαπάει.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που εξελίσσεται στο παγωμένο τοπίο της Αρκτικής, ένα τοπίο λευκό και ήσυχο, που όμως κρύβει σκοτεινά μυστικά. Άνθρωποι, που μετακινούνται με έλκηθρα και κοιμούνται με το φως του αρκτικού κύκλου, φαινομενικά απλοί αλλά και μυστήριοι. Ο καθένας κάτι κρύβει και η εμπιστοσύνη δύσκολα κερδίζεται. Μαζί με την ηρωίδα αναζητούμε την αλήθεια σε μια ιστορία, που μας ταξιδεύει σε μακρινά κι άγνωστα μέρη και κρατά το ενδιαφέρον μας μέχρι τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Αίμα στον Πάγο από τις Εκδόσεις Μίνωας

Αίμα στον Πάγο, της Μ.Τζ. ΜακΓκραθ. Εκδόσεις Μίνωας 2012


Δες επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ