Follow us

#missbloomhome: Nέος διαγωνισμός στο Instagram

Ανέβασε φωτό και κέρδισε ένα από τα πέντε κάδρα του αγαπημένου μας designer TomyK

#missbloomhome tomyk

Ανέβασε φωτό και κέρδισε ένα από τα πέντε κάδρα του αγαπημένου μας designer TomyK


Είναι γνωστό ότι όλοι εμείς εδώ στα MissBloom Headquarters είμαστε σχεδόν εθισμένοι στο instagram. Λατρεύουμε τη «φωτογραφική» επικοινωνία που προσφέρει το ig και δεν σταματάμε να ανεβάζουμε φωτό! Μπορείς να δεις το προφίλ μας με ένα κλικ στο instagram.com/missbloomgr.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με τον αγαπημένο μας σχεδιαστή και δημοφιλή instagramer ΤomyK. Το θέμα του νέου διαγωνισμού είναι το σπίτι! Φωτογράφισε και ανέβασε την αγαπημένη σου γωνιά, τις κούπες που πίνεις τον πρωινό σου καφέ, το vintage σερβίτσιο που κληρονόμησες από τη γιαγιά, το coffee table, το τζάκι σου, τη συλλογή με πεταλούδες., τα ράφια της βιβλιοθήκης, τους παγκους της κουζίνας ή ό,τι άλλο φανταστείς!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τη φωτό στο instagram με hashtag #missbloomhome.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια 3 εβδομάδες. Ξεκινάει σήμερα και λήγει την 1η Μαρτίου!
Οι 5 νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Ο TomyK σχεδιάζει κάδρα, posters, tote bags και notebooks, αντικείμενα που ξεχωρίζουν χάρη στο ταλέντο και το υψηλό αισθητικό του κριτήριο. Μπορείς να δεις τα σχέδια του με ένα κλικ στο iamtomyk.com. Ακολούθησε τον επίσης στο instagram @tomyk_ για να δεις τις υπέροχες φωτό που ανεβάζει.

Δες εδώ τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις:

#missbloomhome: Nέος διαγωνισμός στο Instagram
Κάδρο: VIVE LES GLACES!


#missbloomhome: Nέος διαγωνισμός στο Instagram  - εικόνα 2
Κάδρο: HELLO THERE!



#missbloomhome: Nέος διαγωνισμός στο Instagram  - εικόνα 5
Κάδρο: GOLD AS ICE


Δες εδώ τις φωτό που έχουν ανέβει μέχρι τώρα:

Όροι διαγωνισμού:
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α) βαθµού. Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα της συμμετοχής τους έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να ανεβάσουν στο διάστημα που διαρκεί μια φωτογραφία τους στο instagram με hash tag #missbloomhome. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 08/02/2013 έως και τις 01/03/2013.

Η ανάδειξη των (5) νικητών για τα κάδρα από το e-shop iamtomyk.com θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας. Τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.missbloom.gr. Oι νικητές θα δουν τα ονόματά τους δημοσιευμένα στο σχετικό άρθρο και στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail missbloom@missbloom.gr για να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα Δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει αυτά με οποιαδήποτε ίσης ή μικρότερης αξίας, κατά την απόλυτη κρίση της. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη έγκριση του συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια εταιρείαγια την τήρηση και καταχώρηση σε βάση δεδομένων των στοιχείων που δηλώνει στο παρόν. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, αλλαγές, ματαιώσεις ή αδυναμία παράδοσης του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών, καιρικών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την παράδοση του δώρου. Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης. Η εταιρία Αττικές Εκδόσεις δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης με τα προϊόντα του εν λόγω διαγωνισμού.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Missbloom.gr στο facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ