Follow us

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου

Ο Γιάννης Λάσκος, του brand Κonstantinos Melis by Laskos, μας υποδέχτηκε στο διαμέρισμά του και μας αποκάλυψε τι κάνει μια γυναίκα να δείχνει ελκυστική, αλλά και γιατί κυριαρχεί το λευκό στο διαμέρισμά του.

laskoslaskos


Στη Νέα Σμύρνη έχει επιλέξει να ζει ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της χώρας μας. Ο Γιάννης Λάσκος, ο ένας εκ των δύο σχεδιαστών του brand Κonstantinos Melis by Laskos, μας υποδέχτηκε στο διαμέρισμά του και μας αποκάλυψε τι κάνει μια γυναίκα να δείχνει ελκυστική, πώς θα είναι η νέα τους collection, αλλά και γιατί κυριαρχεί το λευκό στο διαμέρισμά του.



Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα τελικά είναι να καταφέρεις να φωτογραφίσεις, αλλά και να μιλήσεις, με ένα σχεδιαστή την εποχή που ετοιμάζει τη νέα του collection. Ο Γιάννης Λάσκος, αυτό τον καιρό, μαζί με το συνεργάτη του Κωνσταντίνο Μελή, τρέχουν κυριολεκτικά για να τελειοποιήσουν τα νέα τους σχέδια που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν. Σε ένα μικρό διάλειμμα και με το χρόνο να μας πιέζει συναντήσαμε το χαμογελαστό σχεδιαστή στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη και μας μίλησε για τη μόδα, τον προσωπικό του χώρο, αλλά και για τις γυναίκες.

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου

Εδώ και δύο χρόνια κατοικεί σε ένα διαμέρισμα που πραγματικά το λούζει ο ήλιος. «Η επιλογή της περιοχής που θα μείνει κάποιος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ένα σημείο το οποίο θα σε αντιπροσωπεύει, θα σου παρέχει ανέσεις, αλλά και θα σε διευκολύνει με τις αποστάσεις και πάνω από όλα θα είναι λίγα λεπτά από το χώρο εργασίας. Η Νέα Σμύρνη για μένα συνδυάζει όλα τα παραπάνω συν του ότι έχει ζωή όλο το 24ωρο. Ο βασικός λόγος που με έκανε να επιλέξω λοιπόν το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ότι το πλημμυρίζει το φως, αλλά και ότι έχει μοναδική θέα σε όλα τα πάρκα της περιοχής. Μένω στο δεύτερο όροφο και αυτό με κάνει να νιώθω και την οικειότητα της μονοκατοικίας».

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 2

Όταν επισκέπτεσαι το σπίτι του σχεδιαστή, αμέσως καταλαβαίνεις την αδυναμία του στο λευκό και ότι πρόκειται για το χώρο ενός καλλιτέχνη που δημιουργεί σχέδια και εικόνες πάνω στο λευκό καμβά του. Το λευκό κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, αλλά προεκτείνεται και μέχρι τη βεράντα του διαμερίσματος. «Η καθημερινότητά μου χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς όπως άλλωστε είναι και ο χαρακτήρας μου. Επέλεξα το λευκό γιατί είναι το χρώμα που με ηρεμεί. Ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί με τρόπο ώστε να δίνει μια cozy και φιλόξενη εικόνα».

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 3

Όταν ένας άνθρωπος σχεδιάζει και ντύνει εμάς τις γυναίκες με τόσο μοναδικό τρόπο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο και στο χώρο του. Η διακόσμηση του χώρου έγινε αποκλειστικά από τον ίδιο και φυσικά υπακούει στο γούστο του, αλλά και τις επιθυμίες του. Γι' αυτό άλλωστε όπως χαρακτηριστικά μας λέει και ο ίδιος δεν έχει μόνο μια αγαπημένη γωνιά. «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα κομμάτι του σπιτιού, λατρεύω να κινούμαι σε όλους τους χώρους. Από το να βουλιάζω στο λευκό πουπουλένιο καναπέ μου, μέχρι να φτιάχνω πολλά κέικ στην κουζίνα αυτοσχεδιάζοντας με περίεργες συνταγές ή ακόμα και να κάθομαι με τις ώρες και να σερφάρω στο Internet».

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 4

Το δωμάτιο που ίσως διαφέρει λίγο από τους υπόλοιπους χώρους είναι το υπνοδωμάτιο του ιδιοκτήτη. Εκεί επικρατούν πιο σκούροι τόνοι οι οποίοι δίνουν ένα μυστηριώδη χαρακτήρα. «Το συγκεκριμένο δωμάτιο και η διακόσμησή του είναι επηρεασμένα από τον comic artist Tom Of Finland με τον Kake να πρωταγωνιστεί άλλωστε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου, αφού αντιπροσωπεύει μια πτυχή του χαρακτήρα μου». Σε αυτό το μαγικό χώρο λοιπόν που πολλοί από εμάς δεν θα ήθελαν τίποτα να πειράξουν, ο Γιάννης κάνει συχνά αλλαγές, όχι απαραιτήτως ακριβές. «Δεν θεωρώ απαραίτητο να υπάρχουν μόνο πολύ ακριβά και επώνυμα αντικείμενα, αλλά να υπάρχει πάντα ένα concept».


Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 5

Μπορεί στην κατοικία του ο Γιάννης να κάνει αυτό που του ταιριάζει και που τον χαρακτηρίζει, ωστόσο στον επαγγελματικό του χώρο πρέπει πρώτα να συνεννοηθεί με το συνεργάτη του Κωνσταντίνο Μελή και μαζί να δημιουργήσουν τα ρούχα που εμείς θα αγαπήσουμε.

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 6

Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες ενδιαφέρονται να μάθουν ποιο είναι το μυστικό για να είναι ελκυστικές και καλοντυμένες. Όταν μάλιστα η απάντηση έρχεται από έναν καταξιωμένο σχεδιαστή, τότε έχει σίγουρα μεγαλύτερη αξία.

«Καλοντυμένη είναι μια γυναίκα η οποία εχει στυλ, ανεξάρτητα από το τι φοράει. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς το φοράει. Η θηλυκότητα και η έντονη προσωπικότητα είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να τραβήξει τα βλέμματα σε οποιοδήποτε χώρο. Θεωρώ ότι οι Ελληνίδες οφείλουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες σχεδιαστές που παρόλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη χώρα μας σχεδιάζουν αντάξιες συλλογές με αυτές των σχεδιαστών του εξωτερικού. Τα αξεσουάρ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας καθώς μπορούν να την απογειώσουν ή σε κάποιες περιπτώσεις να την καταστρέψουν».


Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 7

Casa Blanca: Στο σπίτι του Γιάννη Λάσκου - εικόνα 8

Φωτο: Κώστας Μητρόπουλος. Επιμέλεια μόδας: Πόπη Καραχάλιου. Επιμέλεια deco: Λένα Μένδρη. Grooming: Αλεξάνδρα Τσιρνούδη

Πηγή: Περιοδικό Celebrity

Διάβασε επίσης:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ