Follow us

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;

Ο γάμος, η βάπτιση, τα παιδικά πάρτι και τα δώρα αποκτούν άλλη διάσταση!

rozcats1004
Η Roz(αλί) και η Cat(ερίνα) σε καλωσορίζουν σ’ ένα νέο κόσμο δημιουργιών, όπου o γάμος, η βάπτιση, τα παιδικά πάρτι και τα δώρα αποκτούν μια νέα και πιο φρέσκια διάσταση.

Οι σπουδές στη γραφιστική και την εσωτερική διακόσμηση, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο των περιοδικών,
αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για τη δημιουργία μοναδικών προτάσεων! Για τις RozCat’s, ο γάμος, η βάπτιση, οι γιορτές, τα γενέθλια, οι επέτειοι, τα πάρτι, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι μόνο η αφορμή για δημιουργίες με προσωπικό χαρακτήρα. Εμπνευσμένες από τις δικές σου επιθυμίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο concept για κάθε περίσταση. Ονόματα, ημερομηνίες ή άλλα προσωπικά στοιχεία των αγαπημένων σας προσώπων συνθέτουν μοναδικά δώρα-ενθύμια!

Ορίσατε ημερομηνία γάμου; Ήρθε η στιγμή για νέα δημιουργία με σχέδια, χρώματα, γραμματοσειρές, ειδικά χαρτιά, υφάσματα και επεξεργασίες! Απροσδόκητα υλικά, όπως plexi-glass, μέταλλο, και ξύλο, επιλέγονται και μεταμορφώνονται σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες που εκπλήσσουν!

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;  - εικόνα 2

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;  - εικόνα 3

Η βάπτιση είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των RozCat’s, με προσκλητήρια, μπομπονιέρες, μαρτυρικά, λαμπάδες, βαπτιστικά ρούχα, άλμπουμ φωτογραφιών και βιβλία ευχών σχεδιασμένα αποκλειστικά για το μικρό σου!

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;  - εικόνα 4

Καδράκια, ημερολόγια, μαξιλάρια, tote bags, κούπες, πιάτα, t-shirts, δίσκους, CDs, ποδιές μαγειρικής, μωρουδιακά φορμάκια, κλπ., μπορούν να προσωποποιηθούν με ονόματα, ημερομηνίες ή άλλα στοιχεία των αγαπημένων σου και να αποτελέσουν μοναδικά δώρα-ενθύμια.

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;  - εικόνα 5

Για τους περισσότερους γονείς o σχεδιασμός του παιδικού πάρτι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Έτσι, οι RozCat's αναλαμβάνουν να οργανώσουν το παιδικό πάρτι που φαντάζεσαι! Το concept, ο χώρος, η πρόσκληση, η τούρτα, τα δώρα για τους καλεσμένους, μπορούν να έχουν στιλ, φαντασία, δημιουργικότητα και πάνω από όλα προσωπικό χαρακτήρα!

Tι συμβουλές και ιδέες για πάρτι βρήκαμε στις Rozcat's;  - εικόνα 6

Κάθε δημιουργία για δώρο είναι μοναδική, γι' αυτό οι RozCat's χρειάζονται ένα μικρό χρονικό περιθώριο 2-4 ημερών, ενώ για το παιδικό πάρτι χρειάζονται ένα χρονικό περιθώριο 20 περίπου ημερών, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις των επιλογών σου!

Επικοινώνησε λοιπόν με τις RozCat's το συντομότερο δυνατόν!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.rozcats.gr και στο facebook.


Διάβασε επίσης:
Sneakers και γόβα σε ένα. Γίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ