Follow us

Καρέκλες με υπογραφή... MARNI

Δείτε όλα τα σχέδια...

marnichairs

Η Marni, το ιταλικό brand που τόσο αγαπάμε, φρόντισε να μην στολίζει με υπέροχα prints μόνο τα ρούχα μας αλλά και τα έπιπλα μας.

Η καρέκλα τύπου Colombian είναι η τυχερή που δέχτηκε το άγγιγμα του fashion label, Marni, και στολίστηκε με χρώματα, ακολουθώντας την μόδα που προστάζει color block για όλο το καλοκαίρι.

Καρέκλες με υπογραφή... MARNI

Ιδρύτρια του οίκου Marni είναι η Consuelo Castiglioni, και ο άντρας, Gianni ενώ η ηλικία του χρονολογείται από το 1994. Η Castiglioni εισχώρησε στον χώρο του interior design - αφότου είχε σχεδιάσει μια σειρά από κουβέρτες για την εταιρεία «The Rug Company»- και μας έκανε να περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις 100 συλλεκτικές καρέκλες που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στο Salone del Mobile τον Απρίλιο.

Καρέκλες με υπογραφή... MARNI  - εικόνα 2

Οι καρέκλες αυτές, πλαισιώνονται από σίδερο και έχουν υφανθεί από πολύχρωμο καλώδιο PVC. Μην απογοητεύεστε όμως που είναι ήδη sold out γιατί φήμες θέλουν άλλη μια σειρά για το Art Basel να είναι στα σκαριά. Άλλωστε, τα έσοδα από τις πωλήσεις διατέθηκαν στο ICAM, μια οργάνωση που βοηθάει τα παιδιά των φυλακισμένων μητέρων.

Καρέκλες με υπογραφή... MARNI  - εικόνα 3




Δες επίσης:
Kartell Goes Rock!
Το "παλάτι" της Ελισάβετ
Καρέκλα πλεγμένη από ναυτικό σκοινί
French, Country, Pop: Όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις την πιο cool βεράντα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ