Follow us

Τάση: Modern Vintage

Το παλιό συναντά το νέο στο πιο κομψό κι επίκαιρο trend για το σπίτι! Μάθε πως να εφαρμόσεις την τάση σε κάθε δωμάτιο

modern_vintage


Επιτέλους ένα στυλ που μπορεί να εφαρμοστεί με οικονομικό τρόπο! Μια αρκετά "προσγειωμένη" μέθοδος διακόσμησης με φθηνές και ταυτόχρονα κομψές λύσεις.

Γιατί να αγοράσεις ένα καινούριο έπιπλο όταν μπορείς να επισκευάσεις ή να αναβαθμίσεις αυτό που ήδη έχεις; Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσεις χρήματα για να επενδύσεις σε ένα ή δύο σημαντικά κομμάτια που πραγματικά αξίζουν και θα προσθέσουν πολυτέλεια και κομψότητα στο δωμάτιο. Ο συνδυασμός των ρετρό επίπλων σου με καινούριες αφαιρετικές φόρμες δημιουργεί ένα διαφορετικό στυλ, εκλεκτικό, μοναδικό και πάντα ενδιαφέρον!

Στο καθιστικό, ο δερμάτινος καναπές σου θα ανανεωθεί με vintage look, πλεκτά μαξιλάρια. Μια καλή λύση είναι να τον συνδυάσεις με coffee table από μέταλλο και γυαλί σε στυλ '80s και δερμάτινη vintage lounge πολυθρόνα. Ένα χάρτινο φωτιστικό σε μοντέρνο στυλ είναι μια οικονομική λύση. Στην τραπεζαρία, φτιάξε μια σοφιστικέ σύνθεση με ένα λιτό δρύινο τραπέζι που θα συνδυάσεις με τις παλίές καρέκλες της τραπεζαρίας της μαμάς, που θα ανανεωθούν αν τους αλλάξεις ύφασμα η χρώμα. Στην κουζίνα δημιούργησε κλασική vintage ατμόσφαιρα με ρετρό δερμάτινα σκαμπό και φωτιστικά.

Το modern vintage είναι μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα σοφιστικέ, αλλά χρειάζεται και προσωπικές πινελιές. Συνδυάζει design κομμάτια με μοντέρνα και παλιά έπιπλα και δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα και στυλ.

Τάση: Modern Vintage
Στην τραπεζαρία: Σοφιστικέ διάθεση και αισθητική loft που συνδυάζει λιτό δρύινο τραπέζι με παλιές καρέκλες και vintage σεζλόνγκ



Τάση: Modern Vintage - εικόνα 2
Στο καθιστικό: δερμάτινος καναπές με vintage look, πλεκτά μαξιλάρια, coffee table από μέταλλο και γυαλί σε στυλ '80s και δερμάτινη vintage lounge πολυθρόνα


Τάση: Modern Vintage - εικόνα 3
Στην κουζίνα: κλασική vintage ατμόσφαιρα με ρετρό δερμάτινα σκαμπό και φωτιστικά.


Τάση: Modern Vintage - εικόνα 4
Στην κρεβατοκάμαρα: Ρομαντική ατμόσφαιρα και θηλυκό στυλ με λευκό κρεβάτι και μπαρόκ ταπετσαρία σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ