Follow us

H Emma Watson και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ

Όμορφοι, επιτυχημένοι και φιλάνθρωποι

H Emma Stone και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ

Όμορφοι, επιτυχημένοι και φιλάνθρωποι


Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, το Hollywood επισκέφτηκε τον ΟΗΕ με αφορμή δύο διαφορετικές περιστάσεις. Η Emma Watson, η αγαπημένη μας "Ερμιόνη", είναι καιρό τώρα Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του οργανισμού και το Σάββατο παραβρέθηκε σε εκδήλωσή του όπου και μίλησε για την ισότητα των φύλων.

H Emma Watson και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ
H Watson με τον Ban Ki-Moon

"Είμαι από τη Βρετανία και νομίζω πως το γεγονός ότι πληρώνομαι το ίδιο με τους άντρες συναδέλφους μου είναι σωστό. Νομίζω πως είναι σωστό που μπορώ να πάρω αποφάσεις για το ίδιο μου το σώμα. Νομίζω πως είναι σωστό που άλλες γυναίκες μπορούν να πάρουν για μένα αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μου. Νομίζω πως είναι σωστό που κοινωνικά δέχομαι τον ίδιο σεβασμό με κάθε άντρα." δήλωσε παθιασμένα η Emma πριν συνεχίσει λέγοντας "Η λέξη φεμινίστρια έχει αποκτήσει κακή φήμη...(μιλώντας στους άντρες) Η ισότητα των φύλων είναι και δικό σας πρόβλημα. Έχω δει ως τώρα το ρόλο του πατέρα μου ως γονιό, να μετράει λιγότερο από αυτόν της μητέρας μου. Έχω δει άντρες με ψυχολογικές δυσκολίες να μην ζητούν βοήθεια από φόβο πως αυτό θα τους κάνει "λιγότερο άντρες". Ούτε οι άντρες απολαμβάνουν αυτή την ανισότητα". Με την εκδήλωση έγινε και το πρώτο λανσάρισμα της καμπάνιας HeForShe του ΟΗΕ, υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών.

H Emma Watson και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ - εικόνα 2
Ένα υπέροχο Dior φόρεμα, τόσο κομψό και θηλυκό όσο και κατάλληλο για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει η Emma

Όμως η Watson δεν ήταν η μόνη που τάχθηκε στο πλευρό του OHΕ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκεί βρέθηκε και ο Leonardo DiCaprio για να παραλάβει τον νέο του τίτλο ως Αγγελιοφόρος Ειρήνης του οργανισμού. Ο οικολόγος Leo ονομάστηκε από τον πρόεδρο του ΟΗΕ, Ban Ki-Moon "η νέα φωνή για την προστασία του κλίματος".

H Emma Watson και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ - εικόνα 3
O Leonardo DiCaprio στα γραφεία του ΟΗΕ

Τόσο η Watson όσο και ο DiCaprio υψώνουν τη φωνή που τους χαρίζει η δημοσιότητα προκειμένου να φέρουν την αλλαγή και να εμπνεύσουν τον κόσμο και για όσο καιρό το κάνουν εμείς θα τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο.

H Emma Watson και ο Leonardo DiCaprio στον ΟΗΕ - εικόνα 4
Ο Leonardo DiCaprio με τον Ban Ki-Moon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ