Follow us

Τα 6 αγαπημένα μας μέρη για παγωτό στην Αθήνα και τι τρώμε στο καθένα

Γιατί το παγωτό...φέρνει την ευτυχία

Τα 6 αγαπημένα μας μέρη για παγωτό και τι τρώμε στο καθένα

Γιατί το παγωτό...φέρνει την ευτυχία


Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας αυτές που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να χαμογελάς. Όπως το να συναντάς την κολλητή ή το αγόρι σου για να φάτε ένα παγωτό χωνάκι, κάνοντας βόλτα στο πάρκο.

Κι επειδή είναι καλοκαίρι (παρά τις αντιδράσεις του καιρού) και το παγωτό έχει την τιμητική του, λέμε να ξεχάσουμε για λίγο ό,τι μας απασχολεί και να απολαύσουμε ένα παγωτό χωρίς τύψεις. Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας και σού δίνουμε ιδέες!
[gallery ids="99895,99896,99897,99898,99899,99900"]

Δύσκολο να διαλέξεις μία γεύση από τα λαχταριστά χειροποίητα παγωτά του Marco Mure, αλλά η καινούργια γεύση spéculoos (μπισκότο με κανέλα και μαύρη ζάχαρη) θα σε κερδίσει με την πρώτη κουταλιά (Marco Mure: Λεωφ. Κηφισίας 252)

Στο Zuccherino, το αγαπημένο μας Caprice έγινε δροσιστικό παγωτό με φρέσκα και αγνά υλικά. Αν πας μέχρι εκεί, πάρε σαμπαγιόνε με αφρώδη οίνο και μπράουνις 2. Caprice και tropical sorbetto για το σπίτι (Αγ. Αλεξάνδρου 41, Π. Φάληρο)

Το παγωτό μουστάρδα της Τούλας μάς οδηγεί σχεδόν με κλειστά τα μάτια μέχρι το Παγκράτι. Μην σε μπερδεύει το όνομα, είναι γλυκό! (Εκλεκτούλα: Αστυδάμαντος 15, Παγκράτι)

Μία γεύση παγωτού δεν είναι αρκετή στο Zillion's, αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε μία για το καλοκαίρι αυτή είναι η πάβλοβα με φρέσκες ελληνικές φράουλες. Ταιριάζει τέλεια με παγωτό φουντούκι. (Διονύσου 69, Κηφισιά)

Φράουλα, πλούσια, αληθινή σοκολάτα και στρατσιατέλα είναι το τρίπτυχο της απόλαυσης στο Ninnolo. (Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, Αγ. Παρασκευή και Αγ. Δημητρίου 8, Κηφισιά)

Πίσω στις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων μάς γυρνάει η "δωδώνη" με το παγωτό τσιχλόφουσκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ