Follow us

10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας: Οι καλύτερες στιγμές και όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε

Το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας με μια μοναδική βραδιά στο ΟΑΚΑ.

10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας: Οι καλύτερες στιγμές και όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε

Πέρασαν 10 χρόνια! 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας και μουσικής.. 10 χρόνια δυνατών εμπειριών, δυναμικών on stage εμφανίσεων, έντονου παλμού, άκρατου ενθουσιασμού, με λίγα λόγια, μια μεγάλη γιορτή που στόχο έχει να γεμίσει τους νέους ζωντάνια, χαρά και χαμόγελα.

Κατάμεστα γήπεδα, κόσμος να χαμογελάει, καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, μουσική και φυσικά ο πιο θετικός πρωταγωνιστής, η Amita Motion, σε καλούν να ζήσεις κι εσύ μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη και θα θέλεις να επαναλαμβάνεις κάθε χρόνο.

10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας: Οι καλύτερες στιγμές και όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν είναι μόνο ένα μουσικό event, αλλά μια διοργάνωση που βρίσκεται δίπλα στους νέους για να του στηρίζει και να τους προσφέρει απλόχερα μεγάλες δόσεις θετικής ενέργειας, την οποία έχουν ανάγκη τώρα όσο ποτέ άλλοτε.


Μια μοναδική βραδιά μας περιμένει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, μια μεγάλη γιορτή για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας.

Oι guest εμφανίσεις αναμένεται φέτος να κλέψουν την παράσταση! Στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Boys + Noise, τον Claydee, την Demy, τις ΜΕΛΙSSES & τους Playmen, τον Stan, τον ΜύρωναΣτρατή, τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Ελένη Φουρέιρα, τον Στέλιο Λεγάκη, τον Αναστάσιο Ράμμο,τον Κωνσταντίνο Φρατζή, τους ACE 2 ACE μαζί με την Vassy και τον DJ Pitsi, σαν guest της βραδιάς θαεμφανιστούν οι Stavento. Παράλληλα, σαν Special Guest Star της βραδιάς θα εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος σταρ θα παρουσιάσει ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία ερμηνεύονταςτα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία θα έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital διαγωνισμό.

Το ίδιο συμβαίνει κάθε Σεπτέμβρη, με αρχή το 2006, όταν η πρώτη Ημέρα Θετικής Ενέργειας χάρισε απλόχερα τεράστια κύματα ενθουσιασμού με αποτέλεσμα να καθιερωθεί και να γίνει ένας θεσμός που αγαπάνε οι νέοι και ανυπομονούν να βιώσουν.

Τι μας έχει μείνει ανεξίτηλο από τα 10 χρόνια Θετική Ενέργεια; 2 +1 πράγματα που ανυπομονούμε να βιώσουμε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, στον εορτασμό των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας.

Τα πρωτότυπα ντουέτα που σιγοτραγουδάς ακόμα και όταν έχεις φύγει:










Ο κόσμος που δίνει ενεργό «παρών» αποδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι το αίσθημα της θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας.

10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας: Οι καλύτερες στιγμές και όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε - εικόνα 2

10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας: Οι καλύτερες στιγμές και όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε - εικόνα 3

Εσύ είσαι έτοιμη για τον εορτασμό των 10 χρόνων της Ημέρας Θετικής Ενέργειας;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ