Follow us

Νέες γεύσεις στο εστιατόριο Μάνη Μάνη!

Και καλοκαιρινές τιμές! Τον Ιούνιο απολαμβάνουμε υπέροχα μενού επιλογής μόνο με 17 ευρώ το άτομο.

rizotomanimani


Και καλοκαιρινές τιμές! Τον Ιούνιο απολαμβάνουμε υπέροχα μενού επιλογής μόνο με 17 ευρώ το άτομο.

Με έμπνευση, όπως πάντα, την πανέμορφη Μάνη, το εστιατόριο Μάνη Μάνη μας προτείνει ένα υπέροχο πλήρες γεύμα ή δείπνο μαζί με το κρασί μας με μόλις 17€ το άτομο. Ας επιλέξουμε λοιπόν:

Το ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ μας προτείνει για αρχή
σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών ή Φάβα “αλλιώτικη” με καραμελωμένα κρεμμύδια ή Φασόλια μαυρομάτικα με γαύρο μαρινάτο και ζελέ λεμονιού (νέο πιάτο).

Στις σαλάτες μπορείς να επιλέξεις την Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και βινεγκρέτ ξινόμηλου ή την Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και βινεγκρέτ με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού.

Στα κυρίως πιάτα, οι επιλογές περιλαμβάνουν Ριζότο με τρία είδη μανιταριών & μπισκότο παρμεζάνας ή Μουσακά με λαχανικά σχάρας και κρέμα καπνιστή μελιτζάνας (νέο πιάτο) ή Μπακαλιάρο παραδοσιακός σε βάση από φινόκιο, φέτες από παντζάρι και κρέμα σκόρδου.

Όσο για το τέλος κρατάμε λίγο χώρο για Μιλφέιγ με βύσσινο και κρέμα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου ή Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι ή Μους μεθυστικής πραλίνας φουντουκιού με γκοφρέτα και σάλτσα καραμέλας
Στο μενού περιλαμβάνεται και 1 ποτήρι κρασί Μάνη Μάνη!

Νέες γεύσεις στο εστιατόριο Μάνη Μάνη!

ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ:
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, 210 9218180, www.manimani.com.gr, info@manimani.com.gr, www.facebook.com/MANHMANH.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ