Follow us

Τζένη Θεωνά: Η...γάτα της είναι το νέο Twitter Icon!

Πιο γλυκιά και πνευματώδης από την Grumpy Cat, είναι η "Κυρία Ψιτ!" και σου αποκαλύπτει πολλά μυστικά για το αγαπημένο σου τετράποδο

Τζένη Θεωνά: Η...γάτα της είναι το νέο Twitter Icon!

Πιο γλυκιά και πνευματώδης από την Grumpy Cat, είναι η "Κυρία Ψιτ!" και σου αποκαλύπτει πολλά μυστικά για το αγαπημένο σου τετράποδο!

Το πρώτο twitter account γάτας είναι γεγονός και έχει έρθει στις ζωές μας από τι 29 Ιανουαρίου με τη βοήθεια της Purina One. Οι γάτες παγκοσμίως έχουν κατακτήσει το ίντερνετ, πολύ περισσότερο απ'ότι η Kim Kardashian μα ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκτήσει και η Ελλάδα το δικό της τρυφερό και τριχωτό "είδωλο". Η «Κυρία ΨΙΤ», η γάτα της Τζένης Θεωνά, απέκτησε το δικό της twitter account και «μιλά» για τη ζωή και τις συνήθειές της, παρακολουθεί τις εξελίξεις, σχολιάζει την καθημερινότητα και ό,τι την απασχολεί.

Όπως είπε η ίδια: «Βαρέθηκα να σας ακούω να μιλάτε για γάτες. Τώρα θα μιλήσω εγώ!». Η Purina ONE, η τροφή που καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας γάτας, το έκανε πραγματικότητα αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή προσωπικότητά της "Κυρίας Ψιτ". Σαρκαστική, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, γυαλιστερό τρίχωμα και λαμπερά μάτια, η "Κυρία Ψιτ" προσέχει τη διατροφή της, λατρεύει την ξηρή τροφή, είναι πολύ δραστήρια και παιχνιδιάρα!

Τζένη Θεωνά: Η...γάτα της είναι το νέο Twitter Icon!

Ακολούθησέ την στο @kyria_Psit και δες τη ζωή μιας γάτας μέσα από τη ματιά της «Κυρίας ΨΙΤ»!

Αν πάλι αναρωτιέσαι πως μπορεί η "Κυρία Ψιτ!" να είναι τόσο έξυπνη αλλά και όμορφη, θα σε παραπέμψω, όντας η ίδια cat lover, στη διατροφή της! Η σειρά Purina ONE προσφέρει διατροφή υψηλής ποιότητας που βοηθά στην προστασία και προάγει εμφανώς την υγεία και την ευζωία κάθε γάτας! Αποτελεί μια άκρως ισορροπημένη πρόταση με πρώτο συστατικό το κρέας ή το ψάρι, θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό, πεπτικό και ουροποιητικό σύστημα της γάτας, το τρίχωμα αλλά και την οδοντική υγιεινή της. Μάθε περισσότερα για την Purina ONE εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ