Follow us

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers!

Κι όμως! Γνώρισε τη γυναίκα που φέρνει την τέχνη στα still life του instagram

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers!

Κι όμως! Γνώρισε τη γυναίκα που φέρνει ξανά την Τέχνη στα still life του instagram.

Η Alya Galinovskaya είναι η γυναίκα πίσω από τον νέο αγαπημένο μας λογιαριασμό στο instagram, @mimi_brune. Με τις βαθιές σκιές τους, τις έντονες υφές και τα ατμοσφαιρικά χρώματα, τα still lifes της Anya έχουν κάτι από τη δραματικότητα του Caravaggio και τη θεματολογία των Ολλανδών ζωγράφων.

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers!

Ωστόσο, όπως η ίδια εξηγεί, όλες οι φωτογραφίες στο προφίλ της είναι τραβηγμένες με ένα ταπεινό iPhone 5s κάτι που τις κάνει ακόμα πιο "πολύτιμες" στα μάτια μας. Η Anya, λάτρης του καλού φαγητού, των χειροποίητων πραγμάτων, της Γαλλίας και, προφανώς, της φωτογραφίας, απαθανατίζει στιγμές και γωνιές από την καθημερινότητά της με τρόπο μοναδικό.

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers! - εικόνα 2

Παρ'όλο που απασχολείται στο χώρο των ξενοδοχείων η σχέση της με την Τέχνη έχει ξεκινήσει από την παιδική της ηλικία αφού λάτρευε να ζωγραφίζει και πλέον επιχειρεί να κάνει το ίδιο με την κάμερά της. Η Anya λατρεύει και τη ζαχαροπλαστική την οποία βλέπει ως "δεύτερη τέχνη" και συχνά φωτογραφίζει διάφορα στάδια της δημιουργίας των γλυκών για το μικρό της φούρνο.

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers! - εικόνα 3

"Αγαπώ τον τρόπο που το φως και τα χρώματα ξεπηδούν μέσα από τη σκιά σε αυτού του στυλ τις φωτογραφίες. Τους χαρίζει μια σκοτεινή αύρα. Οι υπερφωτισμένες, φλατ φωτογράφιες δεν με αντιπροσωπεύουν" λέει η ίδια. Όσο για το πόση ώρα της παίρνει για να απαθανατίσει την τέλεια εικόνα; "Είναι πάντα διαφορετικό. Μερικές φορές χρειάζεται απλά να γυρίσεις το κεφάλι σου για να αντικρύσεις την τέλεια σκηνή ενώ κάποιες φορές θέλει ώρες για να τη δημιουργήσεις. Αλλά η αίσθηση της φυσικότητας είναι αυτό που ψάχνω".

Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers! - εικόνα 4


Τα πιο όμορφα still lifes στο Instagram δεν ανήκουν σε fashion bloggers! - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ