Follow us

Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια

Το @hotdudesreading είναι η instagram μεταφορά του "με ένα σμπάρο δυο τριγόνια"!

Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια

Το @hotdudesreading είναι η instagram μεταφορά του "με ένα σμπάρο δυο τριγόνια"!

Γρήγορα ονόμασε τα 5 αγαπημένα σου πράγματα σε ολόκληρο τον κόσμο! Το έκανες; Μήπως στη λίστα σου θέση έχουν οι όμορφοι άντρες και τα βιβλία; Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα αφού συνδυάζει με απρόσμενο τρόπο και τα δύο!

Έχει εμφανιστεί μόλις μια εβδομάδα κι όμως ήδη κάνει...πάταγο. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τον διαχειριστή του @hotdudesreading πέρα από το λατρεύει τους όμορφους άντρες και τα βιβλία (ναι, αυτό συγκαταλέγει ακόμα και εμένα μέσα στους "υπόπτους") μα την τελευταία εβδομάδα έχει επικεντρώσει όλη την ενέργειά του στο να εντοπίζει όμορφους τύπους απορροφημένους από τα βιβλία τους μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης (ουπς) και να ανεβάζει τις φωτογραφίες τους στο instagram.

Φυσικά, λες και ένα όμορφο πρόσωπο και ένα "ψαγμένο" βιβλίο δεν θα ήταν αρκετά, ο εν λόγω διαχειριστής συνθέτει λεζάντες με λογοτεχνική άνεση, αυτοσαρκαστική αλλά και...σκανδαλιάρικη διάθεση που κάνει το πέρασμά σου από εκεί ακόμα καλύτερο!

Ιδού οι δικοί μας αγαπημένοι "hot dudes reading":

Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια

"Αναστεναγμός. Αυτός ο κλώνος του Clark Kent μοιάζει σαν να ήρθε μόλις από τον Krypton για να περάσει λίγη ποιοτική ώρα με τους κοινούς θνητούς στο τρένο. Ίσως προσποιηθώ πως λιποθυμώ για να με πιάσει αλλά θα τον αφήσω να τελειώσεις τις τελευταίες σελίδες του 100 years of solitude πρώτα."


Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια - εικόνα 2

"Dapper Dude Alert! Οτιδήποτε κι αν διαβάζει δεν μπορεί να είναι τόσο όμορφο όσο το πλούσιο μούσι του. Μοιάζει με τον κούκλο καθηγητή Αγγλικών των ονείρων μου, μόνο που έχει πολύ καλύτερα μαλλιά!"


Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια - εικόνα 3

"Είδα αυτόν τον αξύριστο πρίγκιπα σήμερα το πρωί. Είμαι σίγουρη πως διαβάζει μια συλλογη από μεταπολεμικές Ρώσικες ιστορίες αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεται για το πώς έκανε έρωτα με τη Γαλλίδα φίλη του σήμερα το πρωί και το χωρίς-γλουτένη τόστ που μοιράστηκαν μετά"



Ένα instagram ύμνος στα όμορφα, διαβαστερά αγόρια - εικόνα 4

"Κοίτα αυτόν τον casual Casanova. Δεν το ξέρει ακόμα αλλά αυτό το βιβλίο που διαβάζει μιλάει για το πώς η προσωπική επαφή είναι βασική για τη ζωή στην πόλη. Μακάρι να ξεκολλούσε το βλέμμα του από αυτές τις σελίδες. Θέλω αυτό το σκουφί στο πάτωμα του δωματίου μου."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ