Follow us

Κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα του Instagram

Μία οπτική αφήγηση με υπέροχο αποτέλεσμα

Κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα του Instagram
Μία οπτική αφήγηση με υπέροχο αποτέλεσμα

Το Instagram αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους δημιουργικές ομάδες και να βάλουν τα δυνατά τους για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα brands να χρησιμοποιούν το Instagram για να λανσάρουν καμπάνιες και σχεδιαστές να ψάχνουν το επόμενο μοντέλο τους. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για το πρώτο μυθιστόρημα του Instagram.

Ανεβάζοντας ένα post τη φορά, η συγγραφέας Rachel Hulin δημιούργησε το Matilda and Harry Goodman, ένα μυθιστόρημα που ξετυλίγεται καθημερινά στο Instagram. Ακριβώς όπως ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες, αν και αυτό είναι για μεγάλους, η Hulin δημοσιεύει την τελευταία την ιστορία της μέσα από υποβλητικές εικόνες που απεικονίζουν την επικοινωνία μεταξύ δύο διδύμων με καταγωγή από το New England.

Είναι η πρώτη φορά που μια προσπάθεια αφήγησης σε τόσο μεγάλη κλίμακα ξετυλίγεται στο Instagram. Το project υποστηρίζεται και από άλλα digital media, καθώς η Matilda, η μία από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι καλλιτέχνης και έχει το δικό της website. Αυτή η πολυδιάστατη ψηφιακή προσέγγιση παρέχει στους αναγνώστες αποσπάσματα από λευκώματα, αφηγήσεις, και γενικότερα υλικό που όταν ενωθεί, παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη ιστορία. Φαίνεται ότι η φωτογράφος και συγγραφέας Hurlin, βρήκε τον τέλειο συνδυασμό για μία οπτική αφήγηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ