Follow us

10 βιβλία που θέλουμε να διαβάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Κλείσε το laptop και πιάσε ένα βιβλίο

10 βιβλία που θέλουμε να διαβάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Κλείσε το laptop και πιάσε ένα βιβλίο

Όσο και αν δηλώνεις λάτρης της τεχνολογίας και το smartphone αποτελεί προέκταση του χεριού σου, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να κρατάς στα χέρια σου ένα βιβλίο. Το old school διάβασμα στην παραλία – με τα μαλλιά να στάζουν θαλασσινό νερό και τις σελίδες να τσαλακώνονται από τα βρεμένα χέρια – είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν χρειάζεται όμως να φύγεις μακριά για να το ρίξεις στο διάβασμα, αφού λίγες ώρες απομόνωσης στο μπαλκόνι του σπιτιού σου ή στο εξοχικό της κολλητής σου, είναι πάντα πολύτιμες. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα βιβλία που θέλουμε να διαβάσουμε φέτος το καλοκαίρι και σου δίνουμε ιδέες. [gallery ids="100372,100374,100375,100376,100378,100379,100387,100390,100396,100397"]

Ένα καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ από την Πόλα Χόκινς.

Η Βαλέρια είναι κλέφτρα. Ένας θηλυκός Ρομπέν των Δασών. Ο Νικόλας είναι αστυνομικός. Ανάμεσά τους φουντώνει ένας έρωτας φωτιά σε ένα μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές.

Ένα αποκαλυπτικό μυθιστόρημα για τον σκοτεινό κόσμο της δημοσιογραφίας και τα πολιτικά παρασκήνια της Ευρώπης.

Ένα μυθιστόρημα για τη θυσία και την ανταμοιβή, για την ομορφιά, τον κίνδυνο και για τη λύτρωση.

Οι έρωτες, οι ίντριγκες, τα πάθη, και η πάλη για εξουσία μιας ευρύτερης οικογένειας πολιτικών, από την οποία θα προκύψει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Η θεραπευτική τέχνη είναι η νέα τάση σε Ευρώπη και Αμερική και περιλαμβάνει βιβλία μοτίβων. Αυτά τα βιβλία δεν τα διαβάζεις, αλλά τα χρωματίζεις.

Ζωές που λες κι επηρεάζονται από τα ιδιόμορφα νερά του Βοσπόρου, άλλοτε γαλήνιες και άλλοτε ταραγμένες, χαράζουν την πορεία τους μέσα στον χρόνο, αναπλάθοντας μέσα από την αφήγηση ιδανικά την εικόνα της εποχής.

Η Λίμπι Ντέι αναγκάζεται να ανατρέξει στο παρελθόν, να ξαναζήσει από την αρχή τα γεγονότα που συντάραξαν τη ζωή της για να ανακαλύψει πως τελικά η σωτηρία της απέχει πολύ ακόμη.

Ο αστυνομικός ερευνητής Τζέικομπ Κάνον θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Ντέσι Λάρσον, τη σουηδή ρεπόρτερ που έλαβε την τελευταία καρτ ποστάλ, και μαζί θα επιδοθούν στο κυνήγι των δολοφόνων.

Στο μοναδικό μυθιστόρημα που έγραψε ο Ναζίμ Χικμέτ –και μάλιστα λίγο πριν από το θάνατό του– η δεξιοτεχνία και η ευαισθησία του λυρικού ποιητή μετουσιώνονται σε μια σχεδόν αυτοβιογραφική διήγηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ