Follow us

Στη La redoute θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις τη διάθεσή σου

Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε γυναικεία, είδη σπιτιού, βρεφικά και ρούχα εγκυμοσύνης που δεν απογοητεύει.

laredoute instagram @laredoutegreece

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα, μια δαντελωτή μπλούζα και σεντόνια: όλοι έχουμε κάτι από το La Redoute. Γιατί; Επειδή η La Redoute είναι πάθος. Μια ιστορία γενεών που μεταδίδει το εκλεπτυσμένο στυλ από μητέρα σε κόρη. Η κομψότητα είναι εγγεγραμμένη στο DNA, κληροδοτείται, ταυτόχρονα όμως μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς νέο και μοναδικό.

Mε αφορμή τον πρώτο μήνα του 2021 που ξεκίνησε με αισιοδοξία και ελπίδα, εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα items του brand που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου για μία ζωή. Μάλιστα αυτό το μήνα και μέχρι τις 28/2, στο laredoute.gr οι εκπτώσεις είναι έως -40% και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Ξεκινώντας από τον εαυτό σου, πόνταρε σε ρούχα που σε εκφράζουν με περισσότερη ελευθερία, αυθεντικότητα και έμπνευση από το φυσικό παριζιάνικο στυλ. Επένδυσε στα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, μία κλασική καπαρντίνα και ένα office παντελόνι που είναι διαχρονικά και πάντα χρήσιμα.

Aν είσαι μέλλουσα μαμά, στη La Redoute, θα βρεις μπλούζες, πουκάμισα, τζιν, παντελόνια, εσώρουχα, πανωφόρια, φορέματα, σύνολα ύπνου που έχουν σχεδιαστεί για να κολακεύουν το μεταβαλλόμενο σχήμα της σιλουέτας σου κάθε μέρα. Tα περισσότερα προϊόντα είναι από οργανικό βαμβάκι και διαθέτουν πιστοποίηση OEKO-TEX®.

To ίδιο φυσικά ισχύει και για τα βρεφικά ρούχα της εταιρείας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους και τα μοναδικά σχέδια.

Σε όποια περίοδο της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι μην παραλείψεις να ανανεώσεις και το σπίτι σου. Περνώντας αρκετές ώρες μέσα, αξίζει ο προσωπικός σου χώρος να σε εκφράζει και να σε ηρεμεί. Εμπνεύσου από τα χρώματα, τα σχέδια και τις μεμονωμένες ιδέες σχεδιασμού της La Redoute και δώσε μια νέα νότα στυλ. Για την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα και το μπάνιο, η μεγάλη γκάμα από λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες) χαλιά, κουρτίνες, φωτιστικά και έπιπλα θα σε βοηθήσει να διακοσμήσεις και να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς. Τα είδη σπιτιού έχουν 2 κύρια brands: τα LaRedoute Interieurs και τα AM.PM που περιλαμβάνουν την πιο premium συλλογή σε 2 κύρια στυλ, Modern Classic Way of Life και Natural Contemporary.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ