Follow us

Style Inspo | 7 σύνολα που αξίζει να αποθηκεύσεις στο Instagram για μία stylish εβδομάδα

...για να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις.

Pixel Formula Pixel Formula

Όσα ρούχα κι αν έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, πάντα θα έρχονται στιγμές που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις. Είναι εκείνες οι ημέρες που ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις τη ντουλάπα και απλώς δεν ξέρεις τι να επιλέξεις ή δεν σου αρέσει τίποτα ή απλώς δεν έχεις έμπνευση.

Ακριβώς για αυτές τις ημέρες, σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε ένα έξυπνο και εύκολο tip που θα σε βοηθήσει. Κάθε φορά που θα κάνεις scroll down στο feed του Instagram σου μπορείς να αποθηκεύεις όλα τα looks που σου αρέσουν και θα ήθελες να αντιγράψεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην κατοχή σου. Έτσι κάθε φορά που νομίζεις πως δεν ξέρεις τι να φορέσεις, θα τσεκάρεις αυτά τα looks και θα εμπνέεσαι.

Ένα ακόμα χρήσιμο tip είναι να φωτογραφίζεις το look σου κάθε φορά που σου αρέσει πολύ. Δημιούργησε έναν φάκελο στο κινητό σου με όλα τα σύνολα που έχεις δημιουργήσει και όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, επέλεξε ένα από αυτά. Για να μη νιώθεις πως φοράς ξανά και ξανά τα ίδια σύνολα, μπορείς κάθε φορά να κάνεις και μία μικρή αλλαγή στο styling. Διαφορετικό ζευγάρι παπούτσια, τσάντα ή ακόμα και ένα αξεσουάρ.

Με αυτό τον τρόπο θα νιώθεις πάντα κομψή και δεν θα φοράς συνεχώς τα ίδια ρούχα. Για να ξεκινήσει λοιπόν η εβδομάδα με στιλ, ξεχωρίσαμε εφτά stylish σύνολα που μπορείς να αντιγράψεις, προσθέτοντας φυσικά και τις δικές σου πινελιές.

Εφτά σύνολα για μία stylish εβδομάδα

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

#6

Loading...

#7

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ