Follow us

All time classic | Τα ωραιότερα λευκά πουκάμισα για stylish εμφανίσεις

Υπάρχει το τέλειο πουκάμισο για κάθε γυναίκα

White Shirt Pixel Formula

Κάθε γυναίκα χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ανακαλύψει ποιο είναι το δικό της, μοναδικό στιλ που θα την κάνει να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και θα την εκφράζει. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να κάνει αρκετές δοκιμές μέχρι να καταλήξει τι της αρέσει και τι της ταιριάζει περισσότερο.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να ακολουθήσουμε όμως είναι να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη capsule γκαρνταρόμπα με μερικά basic κομμάτια. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε έναν καμβά για να πειραματιστούμε με το styling που μας αρέσει. Ένα από αυτά τα ουδέτερα και must have κομμάτια είναι και το λευκό πουκάμισο.

Loading...

Διαχρονικό, κομψό, ιδανικό για κάθε στιλ και ηλικία, το λευκό πουκάμισο ταιριάζει με τα πάντα και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με ένα strict look μέχρι στις casual βόλτες με τις φίλες σου με jean και sneakers. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειροι ανάλογα με την περίπτωση.

Παρόλο που το λευκό πουκάμισο είναι ένα all time classic κομμάτι, δεν σημαίνει πως δεν ανανεώνεται με την πάροδο του χρόνου. Πλέον μπορείς να βρεις λευκά πουκάμισα μεσάτα ή oversized, διακοσμημένα με πέρλες, κεντήματα ή φτερά, ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά κομμάτια για εσένα.

Loading...

Εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα και σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας.

Τα αγαπημένα μας λευκά πουκάμισα για αυτή την εποχή.

Πουκάμισο με πιέτες, 59,90 €, 'ALE

Βαμβακερό πουκάμισο,€49,90, BSB

Πουκάμισο με βολάν και δέσιμο,€34,90, Lynne

Πουκάμισο με βολάν, €49,90, BSB

Cotton shirt, 19,99 € H&M

Collared shirt, 49,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ