Follow us

Paris Couture Week | Όλα τα διάσημα μοντέλα που περπάτησαν στο show του οίκου Fendi

Kate Moss, Naomi Campbell, Christy Turlington, κάποια από τα supermodels που τίμησαν με την παρουσία τους στο catwalk τον σχεδιαστή.

Naomi Splash News / Ideal Image

Το πολυαναμενώμενο ντεμπούτο του Kim Jones στον οίκο Fendi και τις γυναικείες συλλογές μόλις έγινε πραγματικότητα, και η παρουσία μερικών από τα διασημότερα μοντέλα του χθες και του σήμερα ένα πράγμα δηλώνει: την απόλυτη αποδοχή και αναγνώριση του ταλέντου του σχεδιαστή, που επιλέχθηκε για να διαδεχθεί τον Karl Lagerfeld.

Το show του οίκου για την haute couture συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021 μεταδόθηκε live από το Palais Brongniart στο Παρίσι και στην πασαρέλα περπάτησε με τις αιθέριες δημιουργίες του Jones ένα all star cast μοντέλων: από την Kate Moss και την κόρη της Lila Grace Moss, τη Naomi Campbell και την Christy Turlington μέχρι τις Cara Delevigne και Bella Hadid. Bonus guest: το show άνοιξε η ηθοποιός Demi Moore μ' ένα off-shoulder κοστούμι.

Τα διάσημα μοντέλα διέσχισαν το catwalk που είχε τη μορφή ενός γυάλινου λαβυρίνθου που από ψηλά γινόταν εμφανές ότι σχηματίζεται από το signature monogram του οίκου, και στη συνέχεια κάθε ένα από τα μοντέλα έπαιρνε τη θέση του μέσα σ' ένα γυάλινο πλαίσιο που είχε διαμορφωθεί να λειτουργεί ως ένας μίνι κήπος. Το γυναικείο cast εκπροσωπήθηκε από μοντέλα κάθε ηλικίας και διαφορετικών σωματότυπων- όπως εξάλλου είχε κάνει και η Silvia Venturini Fendi στο catwlak της SS21 collection της-, ενώ η παρουσία ανδρών- μοντέλων, με δημιουργίες που απευθύνονται σε γυναίκες, είναι ένα νεύμα στην "καταγωγή" του σχεδιαστή - που ως τώρα σχεδίαζε μόνο menswear συλλογές-, αλλά και στο gender fluidity της εποχής.

Loading...

Η HC collection

Αιθέριες και ανάλαφρες σιλουέτες, από διαφάνειες κεντημένες με κρυστάλλους και πέρλες, regal φορέματα από βαριά, γυαλιστερά υφάσματα με κάπες, κοστούμια με φλοράλ prints ή και ενσωματωμένες κάπες, empire line metallic φορέματα και ογκώδη πανωφόρια με κεντημένα φλοράλ, στις πιο ήσυχες και κομψές αποχρώσεις, όπως τα γκρι, τα λευκά, τα ροζ, όλα συνηγορούν στην πρόθεση του σχεδιαστή για δημιουργίες που έρχονται να τιμήσουν τη λεπτότητα της γυναικείας φύσης και παράλληλα να τονίσουν τη θηλυκότητα και να δώσουν φωνή στον δυναμισμό της.

Δείτε το video με την παρουσίαση της συλλογής

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι celebrities που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα

Cara Delevingne

Bella Hadid

Naomi Campbell

Kate Moss

Lila Grace Moss

Demi Moore

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ