Follow us

90s Nostalgia | Το puffer jacket που έχει ξετρελάνει τις fashionistas και είναι παντού sold out

Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο;

emily Splash News / Ideal image

Κάθε χειμώνα, αμέσως μόλις πέφτει η θερμοκρασία, όλες οι γυναίκες θέτουμε έναν κοινό στόχο. Να ανακαλύψουμε το ιδανικό μπουφάν που θα μας κρατήσει ζεστές και θα ταιριάζει με κάθε χειμωνιάτικο look μας.

Τα τελευταία χρόνια, με την επιστροφή των 90s στην fashion επικαιρότητα, ένα συγκεκριμένο μπουφάν έχει δει τις μετοχές του να εκτοξεύονται και να αναδεικνύεται στο πιο ποθητό κομμάτι για γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

Ο λόγος για το The North Face 1996 retro Nuptse jacket που έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά των fashion lovers. Το κλασικό unisex puffer jacket της North Face είναι το ιδανικό μπουφάν για τον χειμώνα. Είναι ζεστό, cozy, κομψό και ταιριάζει με κάθε street style look. Με tracksuits και jean παντελόνια, με φορέματα και ολόσωμες φόρμες είναι η πιο stylish επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Εάν θέλεις να το προσθέσεις στη συλλογή σου βέβαια χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή, αφού είναι sold out τόσο στο επίσημο e-shop της North Face όσο και στα συνεργαζόμενα e-shops. Το The North Face 1996 retro Nuptse jacket βρίσκεται στο Νο1 της λίστας του The Lyst με τα hottest fashion items που αναζήτησαν οι γυναίκες το 2020 με το ενδιαφέρον να αυξάνεται κατά 71%. Οι αναζητήσεις που γίνονται μάλιστα για το συγκεκριμένο μπουφάν αυξάνονται κατά 150% κάθε μήνα, στο Depop το ενδιαφέρον για το μπουφάν αυξήθηκε κατά 500% και στο E-bay κάθε τρία δευτερόλεπτα ένας καταναλωτής το αναζητά.

Γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ οι μετοχές της North Face;

Η πορεία της North Face ξεκίνησε το 1968 με μία συλλογή από εξοπλισμό για ορειβασία. Μέσα από μία μεγάλη και πολύ σταθερή πορεία, το brand δημιούργησε συλλογές για όσους αγαπούν το σκι, την ορειβασία και άλλες δραστηριότητες της υπαίθρου. Το 2006 ξεκίνησε μία μακροχρόνια συνεργασία με το ιαπωνέζικο fashion label Junya Watanabe και την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τη Supreme. Φέτος, η North Face συνεργάστηκε με το ιταλικό fashion house, Gucci και είναι η πρώτη φορά που το όνομα της συνδέεται με ένα high fashion όνομα.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν να γνωρίζουν την εταιρεία celebrities και top model όπως η Bella Hadid και η Jennifer Lopez. Πολλοί καλλιτέχνες της rap επίσης, όπως οι LL Cool J και Method Man φόρεσαν πολλές φορές το Nuptse jacket. Σύμφωνα με το The Cut, το συγκεκριμένο μπουφάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και συνώνυμο του coolness σε φοιτητές του κολεγίου.

Μία ακόμα εξήγηση για τη δημοφιλία του The North Face 1996 retro Nuptse jacket είναι και η εμφάνιση της πανδημίας και του lockdown στη ζωή μας, αφού μόδα και καταναλωτές έκαναν μία στροφή στη comfort fashion και έθεσαν ως προτεραιότητα την άνεση.

Το puffer jacket της Northface που έχει ξετρελάνει τις fashionistas

90s Nostalgia | Το puffer jacket που έχει ξετρελάνει τις fashionistas και είναι παντού sold out

Πώς φορούν αυτό το μπουφάν celebrities

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές τις Kendall Jenner, Bella Hadid και Emily Ratajkowski να φορούν αυτό το puffer jacket, επιλέγοντας όμως την πολύχρωμη εκδοχή του.

Emily
Kendall Jenner
Bella Hadid
Emily
Kendall

Loading...

Η συνεργασία της Northface με τον οίκο Gucci

Ο εκκεντρικός και εξαιρετικά ταλαντούχους creative director Alessandro Michele κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του φετινού χειμώνα. Το fashion house συνεργάστηκε με τη Northface σε μία συλλογή που απευθύνεται σε όσους αγαπούν την περιπέτεια και θεωρούν πως το στιλ τους είναι προέκταση του χαρακτήρα τους.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Style Inspo | Τα ωραιότερα Converse All Star sneakers για να τα φορέσεις όπως η Kamala Harris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ