Follow us

Superga x Konstantin Kakanias | To νέο limited edition παπούτσι που πρέπει να γνωρίζεις

Η Mrs. Tependris μετατρέπεται σε επαναστάτρια του 1821 και είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα στο βωμό της ελευθερίας.

Superga x Konstantin Kakanias Instagram @lucyfais

Η KALOGIROU ενώνει τις δυνάμεις της με το ιταλικό brand Superga και τον Κωνσταντίνο Κακανιά για τη δημιουργία ενός νέου παπουτσιού περιορισμένη έκδοσης.

Συμπληρώνοντας 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ο Έλληνας εικονογράφος μεταμορφώνει τη Mrs. Tependris, τη διάσημη και αναγνωρισμένη παγκοσμίως περσόνα που έχει δημιουργήσει, σε ηρωίδα της τότε εποχής. Η αγαπημένη κυρία της καλής κοινωνίας πάντα με τακούνια και statement αξεσουάρ, φορά την παραδοσιακή φορεσιά και συμμετέχει στον αγώνα για ελευθεριά. Στο limited edition σχέδιο συναντάμε επίσης τον τετράποδο φίλο της, φύλλα ελιάς και φράσεις γραμμένες με ελληνικά γράμματα.

Loading...

Η Mrs. Tependris έκανε το ντεμπούτο της στο εικαστικό σύμπαν του καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη το 1992. Έκτοτε θίγει θέματα όπως η τέχνη, τα ταξίδια, η πολυτέλεια, ενώ βοηθά τον εικαστικό να αντιδρά και σε σοβαρά ζητήματα των τελευταίων μηνών, όπως ο εγκλεισμός της καραντίνας ή οι διαδηλώσεις μετά τον φόνο του George Floyd.

To νέο ζευγάρι sneakers Superga X Konstantin Kakanias είναι διαθέσιμα διεθνώς αποκλειστικά από τα καταστήματα KALOGIROU.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ