Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το στιλ της στη διάρκεια της καραντίνας

Τι επιλέγει να φορά συνήθως η παρουσιάστρια;

Eleni Menegaki NDP Photo Agency

Μετά από μία πορεία στην τηλεόραση που μετρά τριάντα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισα να κάνει ένα pause στην καριέρα της. Η παρουσιάστρια βέβαια τους τελευταίους μήνες είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από τη ζωή της.

Φυσική ομορφιά | Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσιάζει

Γνωστή για το ξεχωριστό της στιλ, πολλές φορές δίνει συμβουλές μόδας στους followers της και μας προσφέρει στιλιστική έμπνευση. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι της με εμάς να παρατηρούμε το στιλ της και τι επιλέγει να φορέσει κάθε φορά.

Loading...

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αφού έχει υιοθετήσει αρκετές φορές το trend του loungewear. Την έχουμε δει πολλές φορές να φορά άνετες και κομψές φόρμες, που την κάνουν να νιώθει άνετα.

Loading...
Loading...

Επίσης, σε μία πρόσφατη ανάρτηση της παρατηρήσαμε πως υιοθέτησε ένα ακόμα μεγάλο trend, τα tracksuits. Επέλεξε ένα σετ σε γαλάζια απόχρωση και το συνδύασε με λευκά sneakers.

Loading...

Τα πλεκτά πουλόβερ είναι επίσης μία συχνή επιλογή που κάνει. Την έχουμε δει να φορά πουλόβερ σε γκρι, γαλάζια, αλλά και σκούρα πράσινη απόχρωση, τα οποία συνδυάζει είτε με jean παντελόνια είτε με αθλητικές φόρμες.

Loading...

Loading...
Loading...

Η Ελένη Μενεγάκη όμως γνωρίζει πως ένα εντυπωσιακό φόρεμα μπορεί να φτιάξει αμέσως τη διάθεση μίας γυναίκας, ακόμα κι αν μένει συνεχώς στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram από τον κήπο του σπιτιού της, στην οποία φορά ένα maxi φόρεμα και ψηλοτάκουνα ankle boots.

Loading...

Εάν βέβαια ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το στιλ και θέλουν να είναι κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι, η Ελένη Μενεγάκη σου κάνει κάποιες πολύ stylish προτάσεις. Σου προτείνει να συνδυάσεις είτε το αγαπημένο σου jean είτε ένα faux leather παντελόνι με πουλόβερ, ώστε να νιώθεις κάθε στιγμή άνετα.

Loading...

Loading...

Ελένη Μενεγάκη | Οι ευχές στον Ματέο Παντζόπουλο και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ