Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Τα looks που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της

Οι στιλιστικές επιλογές της influencer στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Chris Mpo NDP Photo Agency

Με περισσότερους από 630 χιλιάδες ανθρώπους να την ακολουθούν στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες influencers. Κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές φορές εμπνέει τους followers της με το στιλ της.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτή την εποχή διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος σε δίδυμα. Την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων έκανε η ίδια με τον σύντροφο τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν πως περιμένουν κορίτσια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα να παρατηρήσουμε το στιλ της influencer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τι επιλέγει να φορέσει.

Loading...

Ρίχνοντας μία ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, παρατηρούμε πως η Χριστίνα Μπόμπα έχει υιοθετήσει τη μεγαλύτερη τάση της μόδας για αυτή τη σεζόν, το loungewear. Δημιουργεί δηλαδή looks που προσφέρουν άνεση και κομψότητα με κομμάτια όπως είναι τα tracksuits, τα oversized πουλόβερ και τα φορέματα.

Loading...

Λίγο μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, η influencer μοιράστηκε με τους followers της ένα ευχαριστήριο post, στο οποίο φορά ένα mini φόρεμα με ζώνη στη μέση, μαύρο καλσόν και μαύρα μποτάκια.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα ψηλόμεσα ελαστικά παντελόνια, που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα με τον καλύτερο τρόπο. Την έχουμε δει να φορά κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι με μπεζ πουλόβερ αλλά και double denim look.

Loading...
Loading...

Κυρίως για τις εμφανίσεις της μέσα στο σπίτι, την έχουμε δει να φορά oversized πουλόβερ και μπλούζες φούτερ ως φορέματα που σίγουρα την κάνουν να νιώθει πολύ άνετα.

Loading...
Loading...

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, πρόσφατα δημιούργησε ένα tone to tone γκρι σύνολο σε loose γραμμές, ιδανικό τόσο για την εγκυμοσύνη όσο και για αυτή την εποχή.

Loading...

Οι αθλητικές φόρμες είναι επίσης ανάμεσα στις επιλογές της, οι οποίες είναι σίγουρα πολύ άνετες.

Loading...
Loading...

Στην ανακοίνωση των φύλων των μωρών τους, η Χριστίνα Μπόμπα φορά παντελόνι εγκυμοσύνης και μία μπλούζα μαρινιέρα σε λευκή και κυπαρισσί απόχρωση.

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης | Αυτό είναι το φύλο των μωρών τους (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ