Follow us

Made with love | Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη βοήθεια της Intimissimi

Το brand γιορτάζει την αγάπη που τρέφουμε για τον εαυτό μας.

Courtesy of intimissimi Courtesy of intimissimi

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Intimissimi μας βοηθά να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, υπενθυμίζοντας μας κάτι σημαντικό. Το τι θεωρείται σαγηνευτικό ορίζεται από τις γυναίκες που γνωρίζουν τι θέλουν και έχουν αναπτύξει τη δική τους θηλυκότητα.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η Intimissimi δημιούργησε μία συλλογή αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ευχαριστήσει τις γυναίκες που θα φορέσουν τα κομμάτια με δαντέλα και διαφανείς υφές.

Made with love | Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη βοήθεια της Intimissimi

Η ποθητή μοιραία έλξη επιτυγχάνεται με υλικά όπως ελαστικό τούλι, κεντημένο με tone-on-tone floral μοτίβα. Σκοτεινό και σοφιστικέ, το μαύρο είναι το χρώμα που προτείνει η Intimissimi για κορμάκια με εντυπωσιακό ντεκολτέ, baby dolls με χαριτωμένα μικρά φιογκάκια που στολίζουν το μπούστο, lingerie sets που αποτελούνται από σουτιέν και κλασικά σλιπ και στρινγκ, καθώς και ζαρτιέρες διακοσμημένες με ένθετα από δαντέλα και πλέξεις. Oι διαφανείς και on-trend υφές από δίχτυ είναι οι βασικές λεπτομέρειες αυτής της lingerie collection που σχεδιάστηκε για να αναδείξει τα διάφορα σχήματα του γυναικείου σώματος, όλα διαφορετικά και όμορφα με το δικό τους τρόπο.

Courtesy of intimissimi

Ένα ενδιαφέρον και έξυπνο μέρος της συλλογής που ονομάζεται "Be My Valentine" γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό με τη χρήση "πράσινης" δαντέλας, που παράγεται με χρήση ανακυκλωμένων ινών όπως πιστοποιείται από την ειδική ετικέτα.

Μια κομψή ρύθμιση έχει σχεδιαστεί για να τονίσει τα σχέδια, που γίνεται ακόμη πιο special με την δέουσα χρήση φωτισμού: μαγικές διαθλάσεις ουράνιου τόξου δημιουργούνται με τη χρήση πρισμάτων, με εκπληκτικά 3D αποτελέσματα.

Courtesy of intimissimi

Τα τρία set που πρωταγωνιστούν στη συλλογή αντικατοπτρίζουν τρία διαφορετικά στυλ θηλυκότητας, καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητα, γιατί δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι και να νιώθεις σαγηνευτική.

Courtesy of intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ