Follow us

Ανακαλύψαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Η eyewear συλλογή του οίκου εμπνέται από τα '70s

Courtesy of Chloe Courtesy of Chloé

Η λεπτεπίλεπτη, αβίαστη θηλυκότητα και το μποέμ ύφος που ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία της σύγχρονης γυναίκας βρίσκονται στο DNA του οίκου Chloé. Κι αυτή η φιλοσοφία αντανακλάται σ' όλα τα κομμάτια που φιλοξενούν οι συλλογές του, από ρούχα και παπούτσια μέχρι αξεσουάρ. Για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 o οίκος αναβιώνει την αισθητική των '7os στην eyewear συλλογή του και μας κάνει να ανυπομονούμε για τα γυαλιά ηλίου και οράσεως που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν.

Ο εμβληματικός παριζιάνικος οίκος συνεργάζεται από πέρυσι με την Kering Eyewear, που στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τη Delux Hellas. Η SS21 eyewear συλλογή της Chloé φτάνει στη χώρα μας και προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε άμεσα τα πιο κομψά, '70s inspired ζευγάρια γυαλιών ηλίου και οράσεως για να υποδεχτούμε την Άνοιξη με απαράμιλλο και ζηλευτό στιλ.

Ανακαλύψαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Στην SS21 eyewear συλλογή, τα σχήματα στους σκελετούς μοιάζουν ρευστά κι είναι ελαφριά, φωτεινά και γεμάτα χάρη. Η παλέτα των χρωμάτων της εποχής που κυμαίνεται μεταξύ ζεστών αποχρώσεων και ζωηρών τόνων συμπληρώνεται από τους signature ντεγκραντέ φακούς, ενώ τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία έρχονται να απογειώσουν την couture αισθητική και να αναδείξουν τη δεξιοτεχνία του οίκου Chloé.

Οι σειρές

Ακολουθώντας την παράδοση του "The Alphabet", μία τακτική που καθιέρωσε η ιδρύτρια του οίκου Gaby Aghion ονοματίζοντας collections και κομμάτια με βάση τα γράμματα της αλφαβήτου, στη συλλογή συναντάμε ξεχωριστά ονόματα για κάθε στιλ γυαλιού.

Έτσι, έχουμε τη σειρά Demi, μία ιδέα που συνδυάζει το "δύο σε ένα" με έξυπνα μεταλλικά clip-on, τα οποία έρχονται σε αντιπαράθεση με τις εξαγωνικές και στρογγυλές βάσεις σ' ένα μοναδικό παιχνίδι μεταβαλλόμενων γεωμετριών. Συναντάμε, επίσης, τα γυαλιά ηλίου της σειράς Gemma που τα κοσμούν εφέ βιτρό τα οποία ενισχύουν τη χρωματική γοητεία μέσα από αστραφτερές αντιθέσεις.

Σχεδιασμένα για να είναι υπερβολικά μεγάλα, τα γυαλιά της σειράς Hanah, ενισχύονται με φινίρισμα από σμάλτο και δομές διπλού πλαισίου που προσφέρουν ένα γοητευτικό twist.Οι σειρές Franky και Irene είναι προσαρμοσμένες σε ρετρό-κεκλιμένους όγκους φωτισμένους με αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για μια επιπλέον νότα λάμψης προσφέροντας γυαλιά ηλίου που εκφράζουν απόλυτα το ελεύθερο πνεύμα του οίκου Chloé.

Τα συναισθήματα άνεσης και ελευθερίας ζωντανεύουν και στη νεότερη γκάμα, καθώς οι iconic γεωμετρικές σιλουέτες του brand αποκτούν μια ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη πινελιά. Η σειρά Billie συνδυάζει vintage στιλ και μοντέρνο σχεδιασμό με περίπλοκα πλεκτά μοτίβα, τα οποία εμφανίζονται επίσης και στον μεταλλικό πυρήνα που είναι ορατός μέσω της διαφάνειας της σειράς Esther. Και οι δύο σειρές είναι κατασκευασμένες από βιολογικά υλικά.

*H συλλογή οπτικών Chloé διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Key-Pieces

Gemma γυαλιά ηλίου, Chloé

Gemma γυαλιά ηλίου, Chloé

Demi γυαλιά ηλίου, Chloé

Franky γυαλιά οράσεως, Chloé

Hanah γυαλιά ηλίου, Chloé

Franky γυαλιά ηλίου, Chloé

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ