Follow us

Home Date Night | 5 celebrities σού δείχνουν τι να φορέσεις στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κομψά looks για date nights ακόμα και μέσα στο σπίτι.

celebrity NDP Photo Agency

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι ερωτευμένοι προετοιμάζονται για τη γιορτή της αγάπης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι δώρο θα αγοράσεις στον αγαπημένο σου και τι εκείνος, πως θα περάσετε την ημέρα και το ακόμα πιο σημαντικό τι θα φορέσεις. Στόχος είναι να νιώθεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Μπορεί φέτος, ο μόνος τρόπος για να γιορτάσετε να είναι να διοργανώσετε ένα ραντεβού στο σπίτι σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να το κάνετε. Και εσύ φυσικά, μπορείς να ακολουθήσεις κανονικά όλες τις προετοιμασίες που θα έκανες εάν πηγαίνατε σε κάποιο εστιατόριο.

Εάν βέβαια δεν ξέρεις τι να φορέσεις για ένα ραντεβού…μέσα στο σπίτι, εμείς σου έχουμε τη λύση. Ξεχωρίσαμε πέντε πολύ κομψά celebrity looks, σε διαφορετικά στιλ ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου αρέσει περισσότερο.

#1

Για ένα girly αλλά και sexy αποτέλεσμα, το αγαπημένο σου mini φόρεμα θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Συνδύασε το με τις αγαπημένες σου γόβες και κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Loading...

#2

Εάν δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για προετοιμασίες, μπορείς να αντιγράψεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια. Φόρεσε δηλαδή το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι και συνδύασε το είτε με ένα crop top είτε με ένα party top που σου φτιάχνει πάντα τη διάθεση.

Loading...

#3

Εάν λατρεύεις τα μαύρα φορέματα, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στο date night με τον αγαπημένο σου να φορέσεις ένα mini leather μαύρο φόρεμα. Συμπλήρωσε το look είτε με κλασικές μαύρες γόβες είτε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Loading...

#4

Ένα κόκκινο φόρεμα θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη γιορτή του έρωτα. Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις ένα total red σύνολο, συνδυάζοντας κόκκινο midi φόρεμα με δαντέλα και κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Loading...

#5

Η Φαίη Σκορδά προτείνει μία safe και πολύ θηλυκή στιλιστική επιλογή, φορώντας ένα wrap φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες και τονίζει τα σημεία που θέλεις. Η παρουσιάστρια τόνισε τη μέση της με μαύρη δερμάτινη ζώνη και μαύρες knee-high μπότες. Το look είναι πολύ sexy και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Loading...

Valentine’s Day | Τα budget friendly κοσμήματα που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ