Follow us

Το stylish ασπρόμαυρο φόρεμα της Δανάης Μπάρκα από το Marks & Spencer | Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα παπούτσια

Μας βάζει με στιλ στην επόμενη σεζόν.

Δανάη Μπάρκα NDP

Τα φορέματα παραμένουν σήμα κατατεθέν της μεταβατικής περιόδου από το χειμώνα στην άνοιξη όσες σεζόν κι αν περάσουν. Ακόμα και αυτή την περίοδο που παραμένουμε εντός σπιτιού, συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ανάλαφρες και ταυτόχρονα in fashion.

Ανάμεσα στους λάτρεις τους βρίσκεται και η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει φορέσει αρκετά εντυπωσιακά σχέδια που ταιριάζουν στην καθημερινότητά μας. Η παρουσιάστρια ποντάρει στις θηλυκές γραμμές, τα κλασικά χρώματα και τα ιδιαίτερα μανίκια που κολακεύουν τη σιλουέτα της και δικαιώνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" με μίνι μαυρόασπρο φόρεμα από τα Marks & Spencer.

Loading...

Ευκολοσυνδύαστο και λειτουργικό – το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Δανάη το συνδύασε με μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με φιάπα, εμείς όμως μπορούμε να του προσθέσουμε από πάνινα sneakers, μέρχι καουμπόικες μπότες, combat μποτάκια και μοντέρνα mules.

Αναζητώντας το στα καταστήματα, διαπιστώσαμε πως πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Στο λονδρέζικο brand όμως εντοπίσαμε ένα παρόμοιο σχέδιο που θα μας εξυπηρετήσει το ίδιο και θα μας βοηθήσει να κάνουμε το ανοιξιάτικο update στο στιλ μας.

Το stylish ασπρόμαυρο φόρεμα της Δανάης Μπάρκα από το Marks & Spencer | Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα παπούτσια

Μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια 39,95 €, marksandspencer.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ