Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Σου δείχνει τρεις τρόπους για να φορέσεις τα combat boots

Style inspo από την εγκυμονούσα ηθοποιό.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ένα είδος παπουτσιού που έχει κερδίσει μία μόνιμη θέση στις τάσεις της μόδας και έχει καταστήσει τις καρδιές πολλών γυναικών. Ο λόγος για τα combat boots, το μεγαλύτερο shoe trend του φετινού χειμώνα, που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και την άνοιξη.

Τα combat μποτάκια είναι άνετα, ταιριάζουν με τα πάντα και έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν αμέσως ακόμα και ένα basic σύνολο. Μπορείς να τα φορέσεις τόσο με φορέματα όσο και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και πάντα θα κλέβουν τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μερικές από τις πιο κομψές fashionistas τα επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Μία celebrity που αγαπά πολύ αυτό το shoe trend είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και συνεχίζει να μας εμπνέει με το στιλ της και τα looks που ανεβάζει στο Instagram.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε τρία looks της που έχουν ως πρωταγωνιστές τις combat boots και σου προτείνουμε να τα αντιγράψεις.

Look #1

Το πρώτο look είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα black and white σύνολα και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ σου. Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με λευκό oversized πουκάμισο και μαύρο blazer. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα combat μποτάκια, δίνοντας έτσι έναν rock χαρακτήρα στο σύνολο της.

Loading...

Look #2

Εναλλακτικά, σου προτείνει να φορέσεις το αγαπημένο σου tracksuit και να το συνδυάσεις επίσης με combat boots για τη "Μετακίνηση 6". Φέτος την άνοιξη, σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις ένα σετ φόρμες σε tie-dye μοτίβο, αφού το trend των 90s πρωταγωνιστεί στις τάσεις.

Loading...

Look #3

Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου μποτάκια την άνοιξη, χρειάζεται να αναθεωρήσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πως μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκό παντελόνι και ένα floral πουκάμισο και να είσαι πολύ κομψή.

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου | Το μυστικό του στιλ της στην εγκυμοσύνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ