Follow us

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεται να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη

Ανανέωσε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Doukissa Nomikou NDP Photo Agency

Οι γυναίκες λατρεύουμε το shopping. Είτε πρόκειται για βόλτες με τις φίλες μας σε εμπορικά καταστήματα είτε για online shopping είναι μία διαδικασία που απολαμβάνουμε και αμέσως μας φτιάχνει τη διάθεση. Κάποιες φορές όμως, κάνουμε ένα σημαντικό λάθος. Ξεκινάμε και αγοράζουμε ρούχα ή αξεσουάρ που στην πραγματικότητα δεν μας πολυαρέσουν ή ακόμα μπορεί να μην είναι στο νούμερο μας. Έτσι, καταλήγουμε να έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα χωρίς να έχουμε όμως κάτι να φορέσουμε.

Φέτος, είναι η ιδανική ευκαιρία για να αλλάξεις αυτή τη συνθήκη και να ξεκινήσεις τις έξυπνες και πρακτικές αγορές. Έτσι, κάθε φορά που θα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις πάντα θα έχεις τη λύση στη συλλογή σου.

Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα σου δείχνει ποιο είναι το κομμάτι, με το οποίο αξίζει να υποδεχτείς τη νέα σεζόν. Ο λόγος για το denim πουκάμισο, ένα item που είναι όσο πρακτικό και χρήσιμο όσο και το denim παντελόνι, αφού έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες. Ταιριάζει απολύτως με τα πάντα και μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks, αλλάζοντας το styling. Η παρουσιάστρια φόρεσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Super Makeover" ένα denim πουκάμισο, δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Στεφανίας Βαϊδάνη.

Εάν δεν έχεις στη συλλογή σου ένα τέτοιο κομμάτι σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις, αφού θα ανανεώσει αμέσως τα looks σου. Μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου jean, ακολουθώντας το παράδειγμα των celebrities ή ακόμα και με ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το φούξια.

Extra Tip

Για να κάνεις, το denim πουκάμισο σου ακόμα πιο ιδιαίτερο μπορείς να αλλάξεις τα κουμπιά. Εάν σου αρέσει το retro στιλ μπορείς να επιλέξεις vintage κουμπιά. Διαφορετικά μπορείς να προτιμήσεις χάντρες ή κάποιο άλλο σχήμα που σου αρέσει.

Το look της Δούκισσας Νομικού

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ