Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Σου δείχνει τον πιο κομψό και εύκολο τρόπο για να προστατευτείς από το κρύο

Η influencer σου προτείνει το πιο εύκολο tip.

Evelyn NDP Photo Agency

Μπορεί η διάθεση μας να μπαίνει σιγά, σιγά σε ανοιξιάτικο mood, η θερμοκρασία όμως έχει διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία θα μειωθεί αισθητά τις επόμενες ημέρες και εμείς χρειάζεται να βρούμε νέους τρόπους για να ντυθούμε ζεστά, αλλά και κομψά.

Εκτός από τα αγαπημένα μας πλεκτά πουλόβερ, τις ζακέτες και τα ζεστά μπουφάν που είναι πολύτιμοι σύμμαχοι μας στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα αξεσουάρ. Γάντια, κασκόλ, σκούφοι και καπέλα μας προστατεύουν από το κρύο και αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο απλό μας σύνολο.

Loading...

Φέτος τον χειμώνα βέβαια τόσο ο κόσμος της μόδας όσο και εμείς έχουμε ξεχωρίσει λίγο περισσότερο τα headpieces. Καπέλα, σκούφοι και μπερέδες σε άπειρες αποχρώσεις και μοτίβα ταιριάζουν με κάθε μας εμφάνιση και είναι η πινελιά που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Loading...

Μία από τις influencers που μας υπενθύμισε τη στιλιστική αξία αυτών των αξεσουάρ είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου. Η fashionista επιλέγει συχνά να συμπληρώσει τα σύνολα της με καπέλα και μπερέδες, κάνοντας μας να θέλουμε να αντιγράψουμε τα looks της.

Loading...
Loading...

Σε περίπτωση που δεν έχει ήδη στη συλλογή σου καπέλα, μπερές και σκούφους, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αποκτήσεις μερικά items. Μπορείς μάλιστα να επενδύσεις σε κάποιο headpiece που είναι σε pastel απόχρωση που θα σου θυμίζει την άνοιξη ή ακόμα και σε basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, το γκρι ή το λευκό που ταιριάζουν με τα πάντα.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ