Follow us

Κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά: To "κόλπο" της Jennifer Aniston που θα αντιγράψουμε

Ένα τρικ που δεν κοστίζει τίποτα και μεταμορφώνει τη σιλουέτα.

Jennifer Aniston Splash/ Ideal Image.

Σίγουρα μία από τις τηλεοπτικές σειρές που έκαναν μεγαλύτερη αίσθηση τον τελευταίο χρόνο υπήρξε το "The Morning Show" με την Jennifer Aniston στον ρόλο μίας πολύ πετυχημένης παρουσιάστριας, πρωινού προγράμματος. Η τεράστια επιτυχία του "The Morning Show" έκανε το Apple TV+ να δώσει το πράσινο φως και για μία δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη αρχίσει. Έτσι η Aniston βρίσκεται αυτό το διάστημα στα πλατό στο Λος Άντζελες, υποδυόμενη την Alex Levy, κεντρικό χαρακτήρα της ιστορίας.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε ενώ τριγυρνούσε στο σετ της σειράς μέσα σε ένα εντυπωσιακό σύνολο με την υπογραφή του ιταλικού οίκου Salvatore Ferregamo. Το κομψό outfit αποτελείται από μακρύ, ασύμμετρο σακάκι με ζώνη και μία pencil μίντι φούστα σε γκρι χρώμα.

Η διάσημη ηθοποιός που έχει αποδείξει πολλές φορές ό,τι ξέρει πολύ καλά τι να κάνει όταν πρόκειται για θέματα στυλ αποκάλυψε με τη συγκεκριμένη εμφάνιση της ένα μικρό "κόλπο" που μπορεί να κάνει τα πόδια μας να δείχνουν πιο λεπτά και πιο μακριά.

Συνδυάζοντας το γκρι σύνολο με ένα οπάκ καλσόν σε κοντινή απόχρωση και ένα ζευγάρι γόβες σε γκρι χρώμα η Aniston κατάφερε να δημιουργήσει μία μονοκόμματη, μονόχρωμη εικόνα που αποδεδειγμένα μακραίνουν και λεπταίνει τη σιλουέτα με την απλή μέθοδο της οφθαλμαπάτης. Η λόγική πίσω από αυτό είναι το ότι δεν "κόβεις" την εμφάνιση του σε πολλά διαφορετικά χρωματικά μέρη και έτσι δεν κάνεις τα επιμέρους τμήματα το σώματος σου να μοιάζουν πιο μικροσκοπικά και φαρδιά.

H εμφάνιση της Jennifer Aniston:

Loading...

Πηγή: Womantoc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ